۶۹زهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 889 عنوان کیا بازی candy crush میکنن 281 بازدید | 13 پست چرا قسمت پیگی بانک باز نمیشه شمش طلا از کجا بازد گیرآورد؟ من مرحله ۴۲۰ هستم دوتا فقط شمش دارم اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی⚘ 1397/03/16 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazyar عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 930 بایدحتما متصل ب اینترنت باشی وبروز رسانیش کن درست میشه من مرحله 1045 ام
آیاتای_ayatay عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 منم دیگه واسم باز نمیشه خیلی وقته.من مرحله ۵۲۰ ام.فقط شمشایی که خود برنامه دونه دونه میده بهم دارم که اونم کمه چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
۶۹زهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 889 بایدحتما متصل ب اینترنت باشی وبروز رسانیش کن درست میشه من مرحله 1045 ام کردم اینکارو ولی این همه مرحله میرم جلو هی نشون میده چندتا شمش زیاد شد ولی عدد شمش تکون نمیخوره. اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی⚘
۶۹زهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 889 منم دیگه واسم باز نمیشه خیلی وقته. من مرحله ۵۲۰ ام. فقط شمشایی که خود برنامه دونه دونه میده بهم دا ... اخه آدم این همه زحمت میکشه در راه خدا یه چیز به آدم میخواد بده داره جون میده. تمام شبیه دولت روحانی اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی⚘
۶۹زهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 889 من صدتا دارم فوله ولی مال منم دیگه باز نشد مال منم ۶۰ تاست ولی بدردم نخورد و نخواهد خورد اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی⚘
آیاتای_ayatay عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 اخه آدم این همه زحمت میکشه در راه خدا یه چیز به آدم میخواد بده داره جون میده. تمام شبیه دولت روحانی& ... 😂😂😂😂😂 چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
nazyar عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 930 دوتا هستن یکی که تواون قلکه که شبیه خوکه که منم ازش نمیتونم استفاده کنم یکی هم که زیرشه بااون میشه حرکت اضافه وخیلیدچیزا خرید که مال من فعاله ومیشه ازش استفاده کنم وشایدپولت کمه چون بادوتا اصلاهیچکاری نمیشه کرد
کویربانو عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 786 اون خوکه منظورتونه؟مال منم باز نمیشهبه اینترنتم وصلم آپ دیتم کردمهفتصدم امیدی هست...چون خدایی هست
۶۹زهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 889 دوتا هستن یکی که تواون قلکه که شبیه خوکه که منم ازش نمیتونم استفاده کنم یکی هم که زیرشه بااون میشه ح ... اره همون که باهاش میشه یه کاری کرد. اول ۷تا بود بعد شد ۹تا . رفتم باهاش خرید کردم شد دوتا. دیگه نمیده. چیکارباید کرد که بده ؟ اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی⚘
۶۹زهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 889 اون خوکه منظورتونه؟ مال منم باز نمیشه به اینترنتم وصلم آپ دیتم کردم هفتصدم اره همون . نمیدونم در چه صورتی به آدم شمش میده اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی⚘
کویربانو عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 786 اره همون . نمیدونم در چه صورتی به آدم شمش میده منم نمیدونم😞 امیدی هست...چون خدایی هست
nazyar عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 930 اره همون که باهاش میشه یه کاری کرد. اول ۷تا بود بعد شد ۹تا . رفتم باهاش خرید کردم شد دوتا. دیگه نمید ... بازی خخخ اونم فقط باید وصل باشی ب اینترنت هروقت بازی میکنی