2777
2789
عنوان

پوست مرغی

185 بازدید | 23 پست

کسی جز کرم ها و روتین شامپو و لوسیون چاره ای برا برنگشتنش پیدا کرده ؟ من لکه هام محو شدن ولی میترسم قطع کنم برگرده خب کرم ها و شامپو داروهاشم ارزون نیست ... چه کنم

به کسی گفتم خداحافظ که دلم می خواست تمام عمرم روباهاش زندگی کنم....💔

ژیلت زیادش میکنه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ژیلت زیادش میکنه

آره خیلی زیادش میکنه مثلا روی ساق پام نداشتم ولی خب وقتی خیلی شیو کردم اومد الان باز اونجا هم استفاده میکنم

آره خیلی زیادش میکنه مثلا روی ساق پام نداشتم ولی خب وقتی خیلی شیو کردم اومد الان باز اونجا هم استفاد ...

من از وقتی ژیلت استفاده نکردم پوستم کلا صاف شده

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

پس از چی استفاده میکنین ؟

موبر

نمک دریا و با روغن زیتون قاطی کردم تو حمام ماساژ میدادم ۹۵ درصد بهتر شد

مطمئنی ؟ پوست مرغی بود ؟ من پوستم چربه ها

اگر از ژیلت استفاده میکنی که هر کاری هم بکنی باز هست

استفاده میکنم ولی رفتن 😐 لکه داشتم همه بر طرف شدن