2777
2789
عنوان

مامانها

72 بازدید | 19 پست

من پسرم سه سالشه دوست دارم بفرستمش کلاس یه چیزی یادبگیره اما نمیدونم چه کلاسی بفرستمش خیلیم باهوشه به نظرتون چه کلاسی برای این سن خوبه یااگه سنش کمه چه سنی بفرستمش ؟؟؟

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

دختر من ۳.۵ سالشه

نمیدونم بخاطر تغذیه یا چی که اغلب بچه های این نسل باهوشن. دختر من خودش کلاس نقاشی دوست داره الان دو جلسه رفته ولی مربیش میگه زوده

در مورد ورزش هم میدونم زوده

هرچیزی سنی داره و من موافق نیستم اطلاعاتی زودتر از سن بچه بریزم تو مغزش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر خودت انگلیسی بلدی باهاش کار کن ولی اگر نه بفرستشکلاس،یا این که جمع و تفریق باهاش کار کن،اینا برا ...

یه چیزای بلد مثل از یک تا ۵ انگلیسی میگه بعضی شعرهام تو تلویزیون آموزش زبان داره یادگرفته

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

دختر من ۳.۵ سالشهنمیدونم بخاطر تغذیه یا چی که اغلب بچه های این نسل باهوشن. دختر من خودش کلاس نقاشی د ...

اره ورزش زوده فعلآ . نقاشی تو خونه خودم باهاش میکشم دوست داره زبانم یه چیزهای یاد گرفته

زبان. چرتکه

اره چرتکه هم خوبه مرسی

مهد بره خوبه با بچه ها بازی کنه

مهد میره شهربازیم زیاد میبرمش

7 سال اول اصلا نباید بچه را مجبور به آموزش کنی مگر این که علاقمند باشه

زبان و خیلی دوست داره برای همینه دوست دارم بفرسمتش از یه طرفم میگم زوده زده نشه

اره ورزش زوده فعلآ . نقاشی تو خونه خودم باهاش میکشم دوست داره زبانم یه چیزهای یاد گرفته

نقاشی رو دختر من دوست داشت بره کلاس. نمیدونم تو رویاهاش از کلاس نقاشی چی ساخته بود؟ جالبه جلسه اول هم میگفت من میخوام درخت بکشم ولی معلم میگه سه گوش بکش! چرا باید بکشم؟ تازه معلممون به مثلث میگه سه گوش! 😐😐😐

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

زبان و خیلی دوست داره برای همینه دوست دارم بفرسمتش از یه طرفم میگم زوده زده نشه

اگه دوست داره بفرستش. پسر خودم نزدیک 3 سالشه خیلی انرژی داره و فقط میخواد بازی کنه اصلا هم علاقه به آموزش نداره حتی رنگا را هم تا الان یاد نگرفته

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نقاشی رو دختر من دوست داشت بره کلاس. نمیدونم تو رویاهاش از کلاس نقاشی چی ساخته بود؟ جالبه جلسه اول ه ...

ای جانم عزیزم پس خیلی باهوشه من زبان و بیشتردوست داره نقاش فعلآ چیز زیادی بلد نیست

اگه دوست داره بفرستش. پسر خودم نزدیک 3 سالشه خیلی انرژی داره و فقط میخواد بازی کنه اصلا هم علاقه به ...

من رنگ هارو بلده عدد بلد اخه خیلی باهاش تکرار کردم مثل یه چیزی بهش میدم میگم مامانی این رنگش اینه اینم یادگرفته . اینم خیلی بازی گوشه ولی یادگیریشم عالیه