2777
2789
ببخشید میپرسم امضاتونو خوندم کی معلوم میشه که بارداری

پنج شنبه هفته پیش روز دهم انتقال بود بیبی زدم مثبت شد

آز هم دادم درست بود😊 خدا رو شکر

ولی معمولا تا ۱۴ روز مشخص میشه کاملا

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تازه سه روز ه تاخیررداره

اهاان.یعنی بعد چند روز پرنگ میشه؟؟چ باحال بلد نبودم😝

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دلم برادخترم دلم میسوزه هنوزکوچیکه دوسالونیمشه

من بچه ام بزرگه دوساله و ۱ ماهش بود دومیه به دنیااومد ازوقتی فهمیدم باردارم گریه میکردم دلم میسوخت برای اولیه فکر میکردم درحقش ظلم کردم ولی بعدها تازه متوجه شدم که چقدر خوبه همبازی همن الان جونشون به هم وصله

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
پنج شنبه هفته پیش روز دهم انتقال بود بیبی زدم مثبت شد آز هم دادم درست بود😊 خدا رو شکر ولی معمولا ...

الهیییی عزیزم انشالله خدا به حق این شبهای عزیز سه تاشم بهت هدیه بده دلت شادبشه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
پنج شنبه هفته پیش روز دهم انتقال بود بیبی زدم مثبت شد آز هم دادم درست بود😊 خدا رو شکر ولی معمولا ...

چندوقته  اقدامی ؟

دلم برادخترم دلم میسوزه هنوزکوچیکه دوسالونیمشه

مبارک باشه.

من بچه اولم یک سالش هست ک باردار شدم.بازم واسه شما ک بزرگتره.ناراحت نباش سختی داره اما در عوض باهم بزرگ میشن و باهم همبازی میشن

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍