2777
2789
عنوان

اگاهی

1 بازدید | 3 پست

🔺کد مخفیِ ساعت ۳ صبح؛ پورتالِ شماره ۳۳۳ 🗝✨

🔸تا به حال فکر کردهاید چرا اکثر بیداریهای ناگهانیِ شبانه، حوالی ساعت ۳ بامداد اتفاق میافتد؟

🔸 آیا این فقط یک تصادف است یا کائنات در حال ارسال یک «دعوتنامه» برای شماست؟

🔢 از نگاه نومرولوژی (اعدادشناسی):

عدد ۳ در علم اعداد، نماد «تثلیث»، «خلاقیت» و «اتصال به منبع آگاهی» است. وقتی در ساعت ۳ صبح بیدار میشوید، شما در ارتعاش عدد ۳ قرار دارید. اگر این بیداری در ساعت ۳:۳۳ باشد، یعنی کائنات در حال تاییدِ قدرتمندِ مسیر روحی شماست. این عدد یعنی: «اساتید معنوی در کنار تو هستند، بیدار شو و ارتعاش خودت را ثبت کن!»

👁 راز متافیزیکی (سحرخیزی با آگاهی):

قدما به این زمان «ساعتِ آمریت وِلا» یا وقتِ نکتار (شهد) میگفتند.

🌞 تصور کنید یک استخر بزرگ دارید که تمام روز شلوغ است و آب آن گلآلود. اگر بخواهید کف استخر را ببینید، باید زمانی بروید که هیچکس نیست و آب کاملاً راکد و صاف شده است.

🔸ساعت ۳ تا ۵ صبح، «آبِ فضایِ پیرامون شما» صاف است. پارازیتهای ذهنیِ ۸ میلیارد آدم که خواب هستند، خاموش شده و شما میتوانید صدایِ خلقت را بشنوید.

💡 بیدار شدن در این ساعت، «شکنجه» نیست؛ «شکارِ انرژی» و معجزه و تغییر بیداری است.

طبیعت در این ساعت، کدهای ثروت و سلامتی را در فضا پخش میکند. کسی که خواب است، این بذرها روی سقف خانهاش میماند، اما کسی که با آگاهی بیدار است (حتی برای ۱۵ دقیقه مراقبه)، این بذرها را در خاکِ نیمههوشیار خودش میکارد.

🗝 تمرین امشب:

اگر بین ساعت ۳ تا ۵ بیدار شدید، بلافاصله گوشی را چک نکنید! (چون فرکانسِ مصنوعیِ گوشی، پورتال آگاهی شما را میبندد). فقط بنشینید، ۳ بار نفس عمیق بکشید و بگویید:

«من آماده دریافت کدهای آگاهی و فراوانی هستم.»

سپس معجزهی ایده ها و آرامش را در طول روز مشاهده کنید.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون اذان صبحه🤦🏻♀️😂

یکی از چندین دلایل بیداری در اون ساعت این بود که گفتم.دلایلی بسیار قابل قبولی داره ..یکی دیگه اینکه خون تو قسمت پاین بدن تجمع میکنه چون اکثرا پاها سرده.دلیل بیداری حرکت کردن و جریان خون تو رگهای بدنه .