2777
2789
عنوان

دروغ میگن

21 بازدید | 10 پست

حس میکنم با هرکی در ارتباطم بهم دروغ میگه میپیچونه

مثلا طرف چندساعت نیستش میگه فلان کار و داشتم

بابا خب کارم داشتی یه پیام چند ثانیه ی ک

فرزند ایران و جان فدای میهن.... 🫀🫂🥀

تو اصلا نباید زندگیت انقدر کوچیک باشه که به این چیزهای جزئی فکر کنی. تو باید کسی باشی که انقدر سرش شلوغه و روی زندگیاش متمرکزه که یادش نیست به کی پیام داده چه برسه به اینکه بخواد منتظر جوابش باشه.

دنبال کسی راه نیفت. به هیچ وجه. تمرکز فقط روی خودت و پیشرفتت. یکم هم روی عزت نفست کار کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اصلا نباید زندگیت انقدر کوچیک باشه که به این چیزهای جزئی فکر کنی. تو باید کسی باشی که انقدر سرش ش ...

عزیزم دردو دل بود ربطی به بزرگ و کوچیکی زندگی نداره

دومن چ ربطی به عزت نفس داره تاپیکی و خوندی شما که میای نظر میدی

تو اصلا نباید زندگیت انقدر کوچیک باشه که به این چیزهای جزئی فکر کنی. تو باید کسی باشی که انقدر سرش ش ...

دنبال کسی راه نیوفتادم قبل اینکه حرفی بزنی راجبش فکر کن بعد صحبت کن

عزیزم دردو دل بود ربطی به بزرگ و کوچیکی زندگی نداره دومن چ ربطی به عزت نفس داره تاپیکی و خوندی شما ک ...

عزیزم همین که متوجه حرفم نشدی و فکر میکنی به عزت نفس ربطی نداره، دقیقا ثابت میکنه چرا همچین چرخهای داره برات تکرار میشه.

عزیزم همین که متوجه حرفم نشدی و فکر میکنی به عزت نفس ربطی نداره، دقیقا ثابت میکنه چرا همچین چرخهای د ...

بله شما درست میگی

عزیزم همین که متوجه حرفم نشدی و فکر میکنی به عزت نفس ربطی نداره، دقیقا ثابت میکنه چرا همچین چرخهای د ...

من با دلیل و مدرک این تاپیک و زدم نیاز به نظر شما نبود بیای نظر روانشناسی تو بدی عزت نفسمم زیر سوال ببری قشنگم

به نظرم دروغ گفتن برای خیلی ها عادی شده متاسفانه امضات عزیزم 😔😔😔

اره دقیقا تازه به روشونم میاری حتی ثابت هم میکنی

قبول نمیکنن

اره دیگه گذاشتم همه یادشون بمونه🖤🕊️