2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 38 پست
تخم هویج میخواستم بخورم چون شنیدم تخمدانا رو خیلی فعال میکنه ولی رفتم دکتر دیگه دارو شیمیایی شروع کر ...

میشه آویشنو بریزم تو چایی بخورم یا دمنوش کنم؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
عزیزم با چه دارویی  منظم شدی؟ و چند روزه شدی؟من دوماهه که با متفورمین و مدروکسی پروژسترون سیکلم ...

عزیزم تو پستای بالا گفتم لتروزول و کلومیفن پریودامو مرتب کرد و امپول فوستیمون زدم سه تا فولیکول ۱۴،۱۴،۱۵ داشتم البته تا ماه قبل که hmgمیزدم یه دونه بیشتر نداشتم و برای ازاد شدن تخمکم هم hcg زدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جدا دم میکردم به اضافه گل محمدی و دارچین اگه عسل داشتی داخلش عسل بریز اگه نداشتی نبات بنداز و این ...

یه سوال دیگه هم دارم.روز تخمک گذاری دمای بدن بالا میره یا پایین میاد؟؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
یه سوال دیگه هم دارم.روز تخمک گذاری دمای بدن بالا میره یا پایین میاد؟؟

باید بالا بره ولی من این ماه کلا بدنم داغ بود در حدی که پاهامو میذاشتم رو سرامیک یخ بازم پاهام داغ بود

دیگه رازیانه نخور منم خوردم البته فقط یک بار اما به لکه بینی افتادم

من زیاد گرمیجات خوردم

فردا که ۱۴سیکلمه میرم سونو

راه درمانشم نمیدونم چیه لک بینیم واسه روزه هامم مشکل ایجاد کرد

دوقلوهای ناز من دوستتون دارم
من پریودم منطم بود این ماه دکتر بهم متفورمین داد 15 روز پریود و لکه بینی چند روز پاک بودم و الان 10 ...

نمیدونم دقیقا، ولی این قرصارو که بار اول استفاده میکنی اذیت میشی، من که ماه اول قشنگ مردم ، از بس کل سیکلم دل درد داشتم، بعدشم که زود پریود شدم و کلی لخته های بزرگ داشتم با خونریزی شدید، ولی ماه بعد خیلی پریود خوبی داشتم