2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 38 پست
عزیزم منم تخمدانم پلی کیستیکه سه ماه دارم دارو استفاده میکنم پریودم منظمه ولی تا قبلش خیلی نامرتب ب ...

عزیزم چه داروهایی مصرف کردین شما توی این سه ماه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۴ماه اقدامم

این ماه کلی رازیانه خوردم ۸روز لک بینی کم داشتم  که بلاخره بعد ۱۱روز تاخیر پریودکم شدم دوباره ۴روز پاکی بازم رازیانه وبومادران خوردم افتادم لک بینی زیاد

الان ۱۳سیکلم لک دارم تاحالا سابقه نداشتم

چیکار کنم

دوقلوهای ناز من دوستتون دارم
بچه ها من خیلی ناامیدم😭

عزیزم نا امید نباش منم مثل شما بودم ولی خود ناامیدی  و استرس بدترین سم برای بدنه

من امپول hmg زدم ماه اول با hcg که به بدنم جواب نداد ماه بعدش هم همینطور ولی ماه سوم خودم خواستم امپول فوستیمون بنویسه برام به اضافه قرص های کلومیفن و لتروزول و یدو فولیک

دیگه رازیانه نخور منم خوردم البته فقط یک بار اما به لکه بینی افتادم

عزیزم سعی کن هر چیزی که می شنوی  نخوری دارو گیاهی همونطور که خاصیت داره مضر هم هست رازیانه اگه پرولاکتینت بالا باشه خیلی ضرر داره من همه راههای گیاهی رو انجام دادم که میگم

انشاالله باردار باشی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
عزیزم منم تخمدانم پلی کیستیکه سه ماه دارم دارو استفاده میکنم پریودم منظمه ولی تا قبلش خیلی نامرتب ب ...

عزیزم با چه دارویی  منظم شدی؟ و چند روزه شدی؟من دوماهه که با متفورمین و مدروکسی پروژسترون سیکلم ۲۲ روزه شده، ماه قبل هم روز چهارده فولیکولم ۹ بود، این ماه دکتر بهم کلومیفن داد، نمیدونم چی پیش میاد، شما چی خوردی؟

تخم هویجم امتحان کردی؟

تخم هویج میخواستم بخورم چون شنیدم تخمدانا رو خیلی فعال میکنه ولی رفتم دکتر دیگه دارو شیمیایی شروع کردم به خاطر همین دیگه گیاهیا رو گذاشتم کنار

فقط سعی کردم که گرمی بخورم عسل و سیاه دونه

چای اویشن

خرما گردو 

پونه و نعنا

به نظرم جواب میده اینا 

عزیزم با چه دارویی  منظم شدی؟ و چند روزه شدی؟من دوماهه که با متفورمین و مدروکسی پروژسترون سیکلم ...

من پریودم منطم بود این ماه دکتر بهم متفورمین داد 15 روز پریود و لکه بینی چند روز پاک بودم و الان 10 روز زودتر پریود شدم دوباره فکر میکنید بخاطره متفورمینه