2777
2789
عنوان

نهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 32 پست
بتونیم شماره کاظمی رو گیر بیاریم عالی میشه😂

کاظمی بیچاره هیچ کارس

چون تا کنکور عقب نیفته نمیتونه کاری کنه

کنکور عقب بندازن نهایی روگف سریع عقب میندازه

البته اگه مثل قضیه المپیادی ها پافشاری کنه و تلاش کنه امکان داره حرفشو قبول کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.

ما دانشآموزان در روزهای اخیر به دلیل شرایط پیشآمده، استرس و مشکلات زیادی را تجربه کردهایم و بسیاری از ما فرصت کافی برای مطالعه نداشتهایم. از شما خواهش میکنیم برای رعایت عدالت آموزشی، امتحانات نهایی را برای مدتی به تعویق بیندازید تا همه دانشآموزان با آمادگی بیشتری در آزمون شرکت کنند.

از شما سپاسگزاریم.

بقیه جاها چیزای دیگه بنویس و از چت جی پی تی هم کمک بگیر

سلام.ما دانشآموزان در روزهای اخیر به دلیل شرایط پیشآمده، استرس و مشکلات زیادی را تجربه کردهایم و بسی ...

باسلام و کمال احترام

از سر ناچاری این پیام رو براتون مینویسم واقعا التماس میکنم که امتحانها رو به بعد از اربعین موکول کنید. خانواده ها و خیلی از دانش آموزا برنامه ریزیشون برای زیارت و مراسم اربعین هست و این امتحانات باعث استرس و مشکل جدی براشون شده. لطفا یک بار دیگه بررسی کنید و اگر ممکنه این تغییر رو اعمال کنید. خیلی ممنون میشم اگر به این درخواست اهمیت بدید و کمک کنید🙏🙏

اینجوری نوشتم

باسلام و کمال احتراماز سر ناچاری این پیام رو براتون مینویسم واقعا التماس میکنم که امتحانها رو به بعد ...

خوبه ببین فقط به همه دوستا فک فامیل همسایه همه پخش کن این دوتا شماره رو😂

آره بابا

زنگ بزنم جواب میدن؟ آخه چرا باید شماره شخصی مسئولینو پخش کنن

اگه واقعی باشه با گوشی خواهرمم پیام میدم میدم به نامزدمم پیام بده

خدایا شکرت:) حوصله بحث ندارم اگه دیدی جوابتو ندادم بدون که فهمیدم لایق یه گفتگوی ساده و دوستانه نیستی

زنگ بزنم جواب میدن؟ آخه چرا باید شماره شخصی مسئولینو پخش کنناگه واقعی باشه با گوشی خواهرمم پیام میدم ...

بین خسرو پناه رو گفتن زنگ نزنید حالا خواستی بزن

اما کاظمی رو آزادی

خوشبحالت نامزد داری خدا برات نگهش داره دعا کن یکی هم تا آخر امسال بیاد منو بگیره😂