2777
2789
عنوان

نهایی ها

182 بازدید | 33 پست

⭕️عبدالحسین خسروپناه

✅ 09121052874

✅ 09128389347

!!️در تمام پیامرسان ها پیام بدین برای تعویق نهایی ها به بعد از اربعین

پیامک sms بزنین

⚠️ لطفا تماس نگیرید❌

بچه ها همینطوری دست به دست کنید

به اولیا هم بگید از طرف خودشون پیام بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از خدامه تعویق بیوفته ولی واقع بینانه تعویق نمیدن الان هم ی خبر دیدم دوباره وزیر علوم تاکید کرد ا ...

ای خدا بگم...... کنه ببین پیام بده شاید فرجی شد قبول کردن بعد میگن حرف ما حرف مردمه اینطوری؟؟؟؟

چون میگن یازدهمیا دیر فارغ التحصیل میشن بخاطر مدرسه

مدرسه ای وجود نداره از مهر به بعد هم مجازی هستیم بعد ۱۳ مرداده اربعین اینا از اون موقع بگیرن یک هفته جمع کنن شهریو رو کلشو وقت دارن تصیح کنن

ای خدا بگم...... کنه ببین پیام بده شاید فرجی شد قبول کردن بعد میگن حرف ما حرف مردمه اینطوری؟؟؟؟

من هم پیام زدم هم ایتا بهش پیام دادم بلاکم کرد مشاور کنکور گف اینا تا جنگ نشه تعویق نمیدن کلی هم مافیا کنکور هست که سفت سخت نمیخان تعویق بیوفته

مدرسه ای وجود نداره از مهر به بعد هم مجازی هستیم بعد ۱۳ مرداده اربعین اینا از اون موقع بگیرن یک هفته ...

والا منم نمیدونم دردون چیه خب مگه قرار نیس ورودی بهمن باشیم دیگه چرا تعویق نمیدین نمیدونی من هنوز امادگی ندارم هفته اینده برم سر دینی امتحان بدم پشت کنکورم هستم خیلی دلم میخواد عقب بیوفته

کارنشد نداره

برای۸نفرالمپیادی اول گفتن کنکورشون عقب میفته بعد کنکورشونو حذف کردن

ما۱۵۰هزار دانش اموز که اعتراض داریم اینطوری تبعیض قائل میشن تامیتونید به خسروپناه پیامک بدین

مافیاها غلط کردنماخودمون باید حقمونو بگیریم

حق گرفتنیه ولی توجه نمیکنن هم کارزار هم پویش هم پیامک و زنگ به امام جمعه ها هم تجمع که بچه ها امروز رفتن بازم فایده نداشت دوباره الان بزن گوگل فارس من تعویق کنکور ساعت 9 و ده دقیقه زده وزیر علوم تاکید مجدد کرده با وجود مطالبه داوطلبان کنکور تعویق نخواهد داشت خدا لعنتشون کنه