2777
2789
عنوان

ناراحتم

40 بازدید | 7 پست

من عقدم موهامو تا الان رنگ نکردم کلا علاقه ای به رنگ کردن ندارم ولی همینجوری گفتم یه بار یه رنگ فانتزی بزارم خواهر شوهرم موهاشو بنفش کرده کسی هیچی نمیگه ولی من شوهرم میگه بنفش ابی اقیانوسی و اینجور رنگا نباید رنگ کنی:///

میگه تو سفید و بوری این رنگا بهت نمیاد خیلی ناراحت شدم خودش متوجه شد ناراحتم ولی میگه دلیل ناراحتیتو درک نمیکنم خواهرم سبزس این رنگا بهش میاد تو سفیدی بهت نمیاد💔

فانتزی برای دو سه روز خوبهبرو بایت و امبره یا بالیاژکنتازه عروسا این رنگا بهش میادنع بنفشممنون تاپیک ...

تازه عروس کجا بود عقدیم فعلا دانشجوییم تا ۴ ۵ سال دیگه عروسی نمیگیریم درسمون تموم شه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنفش وسبزه😐بنظرم سفیدباشی بهتر بهتدمیاد

ولی این رنگا رونزن

نگن یهو تقلیدکردی

یه رنگ خوشگل بزن

مطمعنم خیلی بهت میاد

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂