سلام آیا رابطه ای بین استفاده از جوش شیرین و عدم بارداری هست ؟؟من سر فرزند اولم هیچ کدوم از موارد تعیین جنسیت پسر رعایت نکردم و با اولین اقدام خدا دخترمو بهم داد ولی سر دومی به حرف دکترها گوش کردم اصلا بارداری برام اتفاق نیفتاد الان استرس گرفتم چرت با وجود اقدام باردار نشدم کسی مثل من بوده ؟یعنی علتش جوش شیرینه یا تخمک از دست رفته بوده ؟چون ۱۸ساعت بعد تخمک گذاری اقدام داشتم
معمولا تخمک بعد از آزاد شدن بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت میمونهباید ی روز قبل یا زودتر اقدام میکردی
اخه دکتر گفت همون روز تخمک گذاری من روزش ساعت ۲ظهر رفتم سونو گفت فولیکول ۱۹داری آزاد نشده بعد رفتم پیش دکترم گفت فردا هم برو سونو سریالی نوشت ببین آزاد شده یا نه که من یک ظهر رفتم گفت شب آزاد شده بوده .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا فکر نکنم ربطی داشته قدیمی ها مگه میدونسن کی تخمک آزاد میشه یا نمیشه خدا لعنت کنه گرونی رو که نمیتونیم بچه زیاد بیاریم وگرنه من اگه میتونستم چهارتا پنج تا بچه بیارم چه دلیلی داشت برم تعیین جنسیت چون فقط از پس نهایت دوتا بچه برمیایم