2777
2789
عنوان

عدم بارداری

32 بازدید | 7 پست

سلام آیا رابطه ای بین استفاده از جوش شیرین و عدم بارداری هست ؟؟من سر فرزند اولم هیچ کدوم از موارد تعیین جنسیت پسر رعایت نکردم و با اولین اقدام خدا دخترمو بهم داد ولی سر دومی به حرف دکترها گوش کردم اصلا بارداری برام اتفاق نیفتاد الان استرس گرفتم چرت با وجود اقدام باردار نشدم کسی مثل من بوده ؟یعنی علتش جوش شیرینه یا تخمک از دست رفته بوده ؟چون ۱۸ساعت بعد تخمک گذاری اقدام داشتم

معمولا تخمک بعد از آزاد شدن بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت میمونهباید ی روز قبل یا زودتر اقدام میکردی

اخه دکتر گفت همون روز تخمک گذاری من روزش ساعت ۲ظهر رفتم سونو گفت فولیکول ۱۹داری آزاد نشده بعد رفتم پیش دکترم گفت فردا هم برو سونو سریالی نوشت ببین آزاد شده یا نه که من یک ظهر رفتم گفت شب آزاد شده بوده .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کلا فکر نکنم ربطی داشته قدیمی ها مگه میدونسن کی تخمک آزاد میشه یا نمیشه خدا لعنت کنه گرونی رو که نمیتونیم بچه زیاد بیاریم وگرنه من اگه میتونستم چهارتا پنج تا بچه بیارم چه دلیلی داشت برم تعیین جنسیت چون فقط از پس نهایت دوتا بچه برمیایم

امیدوارم خدا بهت بدهاز موعد پریودیت مگه گذشته ؟اگه استرس داشته باشی تاثیر دارهاگه شدایطش رو داری ای ...

هم پولشو ندارم هم شوهرم راضی به این کارها نمیشه .تازه بعد هزینه بگیر نگیر داره