2789
عنوان

مؤدب باشیم

117 بازدید | 18 پست

لطفا دوستان وقتی تو تاپیک کسی میرید اگه کمکی نمیتونید بکنید مسخره هم نکنید،،اگه تاپیک بنظرتون مشکوک بود گزارش بزنید ولی بی احترامی نکنید،،اگه استارتر مرد بود یا اصلا چیزی نگید یا طوری رفتار نکنید که شخصیت خانمها زیر سوال بره،،اگه عنوان تاپیک خیلی خصوصی بودید گزارش بزنید،،نگید خاک تو سرت اینجا جای این حرفا نیست شاید بعضیها قوانین سایت رو نمیدونن،،با تشکر

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

باشه چشم 🙃🙃🙃

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خداییش قانونه سایت رو نمیدونه

قانونه حیای انسانی رو هم نمیدونه 🤔  😁😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خداییش قانونه سایت رو نمیدونه قانونه حیای انسانی رو هم نمیدونه 🤔  😁😁😁

اینجور مواقع گزارش بزنید،،انقد که حیا مهمه ادب و احترام هم مهمه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

موافقم باهات اما اينم واقعيتيه عزيزم خانوما اينجا باهم نامهربونن اما بعضياشون كاربر مرد كه ميبينن فرهنگشون به طرز عجيبى حالت حمايتى ميگيره،با كليت حرفت موافقم اما بدون شناختم از استارتر طرفدارى نكنيم لطفا كلى ميگم،شايد شناخت و تجربه ى ديگران با ما در مورد شناسايى مزاحم فرق داره🙂

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
موافقم باهات اما اينم واقعيتيه عزيزم خانوما اينجا باهم نامهربونن اما بعضياشون كاربر مرد كه ميبينن فر ...

میدونم من از کسی حمایت نکردم،،بعضیها تا میفهمن کاربر مرده هرچی از دهنشون درمیاد میگن یا مسخره بازی درمیارن،،اگه تاپیک مشکوکه گزارش بزنند،به همین سادگی

میدونم من از کسی حمایت نکردم،،بعضیها تا میفهمن کاربر مرده هرچی از دهنشون درمیاد میگن یا مسخره بازی د ...

گفتم كه شما رو نگفتم كلا گفتم❤️

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
موافقم باهات اما اينم واقعيتيه عزيزم خانوما اينجا باهم نامهربونن اما بعضياشون كاربر مرد كه ميبينن فر ...

من تا وقتی بی ادبی و بی احترامی از کاربر مزد ندیده باشم در برابر بیتربیتی خانومها ازش حمایت هم میکنم 

یکی نیست بهشون بگه از کاربر مرد خوشتون نمیاد؟ بفرمایین بیرون 🙂 چرا تاپیکا رو ده صفحه ده صفحه جلو میبرین؟ 

شایدم شناسایی لاس زیر پوستی زدن من با بقیه فرق داره 😀

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
ظاهرا یه عده هم راه افتادن از دم تاپیکارو گزارش می زنن

کاش گزارش میزدند ولی بی احترامی نمیکردند

من تا وقتی بی ادبی و بی احترامی از کاربر مزد ندیده باشم در برابر بیتربیتی خانومها ازش حمایت هم میکنم ...

منم نمیدونم چرا یه آقا محترمانه هم نظر میده باز بعضیها باهاش دعوا دارن،،واقعا چرا

من تا وقتی بی ادبی و بی احترامی از کاربر مزد ندیده باشم در برابر بیتربیتی خانومها ازش حمایت هم میکنم ...

اينم حرفيه،من نظر شخصيمو گفتم،با كاربر مرد هم تمايلى به راهنماييش ندارم چون اسم سايت باعث ميشه فك كنم سايت زنونه است🙂،بقيه هم نظر خودشون محترمه برا خودشون،اما به هر دليلى حداقل تو تاپيك كاربر مرد ماها به هم توهين نكنيم خيلى بهتره تا اينكه يكى حمايت كنه يكى مسخره كنه بعد دو نفر باهم دعوا كنن يه جورايى توهنين ميشه به ما خانوما فك كنم