2777
2789
عنوان

ادم دو رو

104 بازدید | 8 پست

یکی از دوستای خیلی صمیمیم

خیلی میگه دوست دارم جواب هیچکیو غیر تو نمیدم تو بهترین رفیقمی ، ابجیمی فلان بیسار و.. دائم بد بقیه رو جلوم میگه بعدا میبینم با همونا رفته بیرون!

میگفت تو حامله بشی فلان کارو میکنم برات چیزای مقوی درست میکنم از این جور حرفا هر روز میزد

منم بتای خونم ک رفت بالا بهش گفتم ک مطمئن بودم دیگه باردارم گفت مشکوکه

بعد چند روز بعد دوباره ازمایش ک دادم هزارو رد کرد

هیچی یه مشت ایموجی خنده فرستاد الان پنج روزه پیاممو سین نمیکنه!

من توقعی ازش نداشتم ، چرا قبلش اینجوری انقد گرم برخورد میکرد که من فک کنم خیر خواه منه!

اخه ادم جراح مغز و اعصابم باشه تو پنج روز وقت نمیکنه دو دقیقه پیام ینفرو جواب بده؟

بنظرتون سرکله اش پیدا شد چی بش بگم ؟

انتظار غیر از خانواده داشته باشی همش الکی و بیهودست

اصلا ازش احوال نپرس هیچ وقت هروقت خودش ازت احوالتو پرسید خوب جواب بده یعنی دلشو نشکون مثل قبل باش باهاش

چون وظیفه که نیست این کارایی که گفتی و انجام بده خودش حالا یه چیزی گفته ولی وظیفش نیست

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

انتظار غیر از خانواده داشته باشی همش الکی و بیهودستاصلا ازش احوال نپرس هیچ وقت هروقت خودش ازت احوالت ...

منم ازش توقعی نداشتم زیادی زبون میریخت

بعد در عمل برعکسش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ازش توقعی نداشتم زیادی زبون میریخت بعد در عمل برعکسش

خب میگم اون حالا یه چیزی گفته بدی که در حق نکرده هر موقع اومد سمتت باهاش گرم باش هرموقع هم نیومد تو هم نرو

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

چقدر خام ... البته ببخشید ا .... به قول شاعر که میگه ؛گر مصلحت باشد هلاکت میکنند...... اشتباه از اون نبوده از تو بوده که باورش کردی وانقد زوم کردی که نبودنش انقد اذیتت کرده که براش تایپیک زدی .....اگه برگشت یه هرررررری نثارش کن وتمام ...... اول عاشق خودت باش بعد بچه ات البته نه اونقد که خودت از یادت ببری واینکه چون تو مسئولش باید عاشقشم باشی بقیه روابط کشکی مشکیه عزیزم .... خیلی ام با چرب زبونی بقیه گول نخور 💋

چقدر خام ... البته ببخشید ا .... به قول شاعر که میگه ؛گر مصلحت باشد هلاکت میکنند...... اشتباه از اون ...

اشکال نداره ..

بعد چند سال دوستی ، این همه تظاهرو نمیتونم باور کنم. سخته برام هضمش

طرف یجوری برخورد میکرد انگار من خواهر خونیشم

یه درصدم احتمال نمیدادم

اشکال نداره .. بعد چند سال دوستی ، این همه تظاهرو نمیتونم باور کنم. سخته برام هضمشطرف یجوری برخورد ...

خب حالا که فهمیدی اینطور نبوده جمع وجور شو به خودت ... نمیدونم تو چه کار هایی کردی براش مالی معنوی ؟؟ اما خب اگه فقط زبانی بوده وتو دلبسته محبت هاش شدی رو باورهای خودت کار کن قوی تر باش وبدون خواهر های خونی ام یه وقت هایی راحت از هم میگذرن اینکه دوستت بوده ... یکم جدی باش تو هم در روابط گفت وگو خوش وبش خیلی خوب باش اما دلی خیلی وابسته نباش .. متوجهی؟

خب حالا که فهمیدی اینطور نبوده جمع وجور شو به خودت ... نمیدونم تو چه کار هایی کردی براش مالی معنوی ؟ ...

اره دیگه ، کلا میخام بگم ادم انقد لفظ باز خوب نیس

طرف معمولی رفتار کنه ولی واقعی نه انقد فیک ، واقعا حال بهم زنه این رفتار

من مرتب کادو تولد و .. چندبارم ناهار دعوتش کردم

حیف وقت و عمرم واقعا

اره دیگه ، کلا میخام بگم ادم انقد لفظ باز خوب نیسطرف معمولی رفتار کنه ولی واقعی نه انقد فیک ، واقعا ...

اره منم از دو رو ها متنفرم خودمم رک ام البته یه جاهایی ام مراعات میکنم 😜 هر آدمی یه درسی برات داره 💋❤️