2777
2789
عنوان

میرم دهم تجربی

84 بازدید | 21 پست

من میرم موسسه ماز...

شما چه کتاب هایی پیشنهاد میکنید.....

علاوه بر این موسسه چه کتاب های دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟با کدوم کتابا نتیجه گرفتید و رشته خوب قبول شدید؟ و اینکه کدوم اساتید ماز برای رشته تجربی خوبن؟

علاوه بر کتاب های کمک درسی شما کدوم مدرسه رو پیشنهاد میدید؟چرا؟من ازمون نمونه و تیزهوشان دادم ولی نتایج هنوز نیومده ولی برم مدرسه دولتی یا غیرانتفاعی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درسخونی ؟ به نظرت آزمون نمونه دولتی یا تیزهوشان که اون جمعه امتحان دادیم قبول میشی یا نه

درسخون که هستم معدلم این سه سال بیست بوده ولی دفترچه استعداد تحلیلی سخت بود وومن فقط تونستم ۶ تا از سوالای هوش رو درست جواب بدم و غلط هم نداشتم من که امیدم رو واسه قبولی تیزهوشان از دست دادم ولی نمونه رو هم قطعی نمیدونم

وای چقد خوب که از الان بفکری😍

از دهم بتونی با مشاور و کلاس و کتاب خوب جلو بری همون سال اول قبول میشی و رشته تاپ میاری

فقط درباره کلاس یه نکته بهت بگم من سال دوازدهم خیلی زیاد ویدیو نگاه میکردم. یعنی دائم در حال ویدیو دیدن و جزوه نوشتن بودم و این یکی از دلایلی بود که نشد به کنکور برسم. یعنی من از یه جایی ب بعد روزی 10 12 ساعت هم میخوندما اما هم اینکه چون برنامه م خوب نبود و هم زیاد ویدیو میدیدم واصعا اون همه زحمتم حیف شد🥲🥲🥲

از تابستون پارسال ک یه مشاور خوب گرفتم دیگه خودش تایم ویدیو و تست اموزشی و زماندار و همه چیو برام تعیین کرده و منم دختر حرف گوش کنی شدم😂 خلاصه که با برنامه خوب و همه چی ب اندازه جلو رفتم و الان خیلی خیلی پیشرفت کردم. دلم میخواست این نکته رو درباره کلاسهات بهت بگم که مثل من اشتباه نکنی آبجی❤️🥲🥲

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

وای چقد خوب که از الان بفکری😍از دهم بتونی با مشاور و کلاس و کتاب خوب جلو بری همون سال اول قبول میشی ...

و اینکه توی چه مدرسه ای درس میخوندید؟سمپاد /نمونه/دولتی/غیر دولتی؟

الان تا جواب تیزهوشان و نمونه دولتی بیاد برم دولتی ثبت نام کنم یا غیر دولتی؟

سلام

اولا که وقتی از ماز دبیر انتخاب کردی ، خودشون بهترین کتاب تست هارو معرفی میکنن تو هم اعتماد کن بهشون و با همونا پیش برو

از بانک تستای دیجی ماز هم اگر در کنار کتاب تست استفاده کنی فوق العاده میشه

بعد از تیزهوشان الویت با نمونه دولتیه که فکر کنم ازمونشو ندادی

ولی برای انتخاب بین دولتی و غیر انتفاعی باید به شرایط شهرتون و خودت نگاه کنی

یه سری از شهرا جو مدارس غیر انتفاعیشون خوب نیست و یا بچه ها برای غیر حضوری شدن میرن یا درس نخوندن

ممکنه یه دولتی سطح بالا حریف غیر انتفاعی باشه

باید به این هم توجه کنی که کلاسای انلاین وقت زیادی میگیرن و تو باید خیلی به تست و ازمون زدن اهمین بدی

به نظرم درمورد مدرسه از قبولی های مدارس دولتی و غیرانتفاعی شهرتون بپرسی بهتره

اساتید ماز با توجه به اینکه من همرو چک کردم

زیست قطعا فرهمندنیا ، کتابی که معرفی میکنه هم خیلی سبزه ، از کیوبی ها چون دهمی استفاده نکن

فیزیک بین شجاعی و ایرانی، از هر کدوم بیست دقیقه ویدئو ببین ، ببین با کدوم اوکی تری، هر دو دبیر های خوبین، طرفدار های شجاعی بیشتره ولی تدریس شجاعی و ایرانی کاملا در یک سطحه

ریاضی بدون شک کرمی کتاب های برتر بازار و میگه خود دانش اموز با توجه به سطحش اگاهانه استفاده کنه

شیمی بین هادیان فر و مصلایی، ببین مصلایی طرفداران بیشترن و تازه اومده ماز و امسال احتمالا بترکونه، ولی به نظر من از هر کدوم بیست دقیقه تدریس ببین و انتخاب کن چون هر دو خوبن

زمین شناسی هم چلاجور قدیمی و با سابقست و عرفان هاشمی هم مخه زمینه، من با هر دو اوکیم ، جزوه ی عرفان و تدریس چلاجور به نظرم خیلی خوب بودن

سلام اولا که وقتی از ماز دبیر انتخاب کردی ، خودشون بهترین کتاب تست هارو معرفی میکنن تو هم اعتماد کن ...

من آزمون نمونه و تیزهوشان رو دادم ولی هنوز نتایج نیومده

بقیه به من یه مدرسه غیرانتفاعی پیشنهاد دادن و منم پرس و جو کردم،،،،معلماش معلم های تیزهوشان هستن و این مدرسه برای دانش آموزانی که معدل زیر نوزده و نیم دارن آزمون ورودی داره و بعد راجب کلاسا و خدماتشون که پرسیدم گفتن که معلم ها با بچه ها تست و اینجور چیزا کار میکنن و دیر تر مدرسه رو تعطیل میکنن و کلاس های فوق برنامه دارن و...

بعد از اتمام کلاس دهم هم تابستونا میگن بیایین مدرسه که کنکوری با دانش آموزا کار کنن و توی پذیرش دانش اموزا سخت گرین و به معدل و انضباط نگاه میکنن

پارسال هم شهریشون ۴۰ میلیون بود و واسه امسال هنوز قیمت جدید نیومده و من هم فعلا ثبت نام کردم

به نظرتون کار درستی کردم که این مدرسه ثبت نام کردم