2777
2789
عنوان

رکب بدی خوردم

160 بازدید | 14 پست

من سه ساله در مسیر جدایی هستم یه بچه ۴ ساله دارم ...این مدت با سیلی صورتمو سرخ نگه داشتم ،

با طلاهایی که از قبل داشتم و وام و قسط و پنج تا سکه ای که بابت مهریه گرفتم اومدم یه واحد کوچیک بخرم دلم خوش باشه من و بچمم توی این دنیا یه سرپناه داریم ، چون پدر ندارم خودم ، مجبور شدم به داییم بگم بعنوان یه مرد بیفته جلو تا معامله رو انجام بدیم یه وقت سرم کلاه نزارن، دیگه قرار شد من یه پیش قسط بدم قرارداد رو ببندیم تا موقع تحویل واحد هم باقیش رو بدیم ، داییم هم همون شب یه ماشین برا خودش رفته بود خریده بود(خیلی وقت بود دنبال ماشین بود) خیلی بیشتر از پولی که دستش بود ، بعد از اینکه رفته بود گرفته بود اومد خونه ما کلی اه و ناله کرد که نصف پولشو ندارم بدم اگه تا فردا ندم قرارداد فسخ میشه و باید ۱۰۰ میلیون جریمه بدم

اخرشم گفت پیش پرداخت رو بدین به من پول ماشینمو بدم من خودم با صابخونه حساب کتاب میکنم

منم موندم رودرواسی دادم بهش ولی ته دلم فهمیدم چه بلایی سرم اومد 😊

بعد از اینکهپول رو گرفت فرداش زد زیر حرفش و گفت نه من با صابخونه کاری ندارم یه جوری به خودت پس میدم

دیگهخبری هم ازش نیس ، دیشب باید میرفتیم قرارداد میبستیم

تا مرز سکته دارم میرم

خوب کاری کرده ، تو دیگه یه مامان مستقلی چرا باید داییت بیفته جلو ، چرا پولو بهش دادی ، پولتو خورده یه اب هم روش ، بعد چند سال که پولت از ارزش افتاد بهت برمیگردونه ، بهتره بری تو فامیل ابروشو ببری وگرنه این پول برنمیگرده...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس نمیده دیگه حتی بعد چن سال میدونم عادتشو

خب مادرت نمیتونه ازش بگیره ؟اگر دیدی میخواد دبه دربیاره به زنش بگو .بگو من اصلا راضی نیستم پول خونه من شده ماشین زیر پای شما .چطور بعضیا از خدا نمیترسن

خب مادرت نمیتونه ازش بگیره ؟اگر دیدی میخواد دبه دربیاره به زنش بگو .بگو من اصلا راضی نیستم پول خونه ...

نمیدونم چجوری دلش اومد

اتفاقا زنش دیروز زنگ زده بود میگفت نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم !!!! کار بزرگی در حقمون کردین

نمیدونم چجوری دلش اومد اتفاقا زنش دیروز زنگ زده بود میگفت نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم !!!! کار بزرگ ...

بگو تشکر لازم نیست پولم و بده من خودم با بچه من آواره م بعد شما دنبال ماشین مدل بالایی به نظرم حرف زدن فایده نداره خودت و باید بزنی به اون راه تا پولت و بگیری همه جا بشین بگو که پولت و خورده

خدایی چجوری تونست بهم دروغ بگه پولمو بگیره ! بازم اگه شرایطم عادی بود فرق داشتخودشون شاهد بودن چی به ...

عمو یا دایی دیگه نداری همراش بری خونش پولو ازش پس بگیری یا بگی خودش باید پیش پرداخت رو بده

عمو یا دایی دیگه نداری همراش بری خونش پولو ازش پس بگیری یا بگی خودش باید پیش پرداخت رو بده

نه دیگه تموم شد

چون چنان دعوا و قشقرقی راه میفته که دیگه نمیشه جمعش کرد