2777
2789
عنوان

نماز❤️💖

154 بازدید | 12 پست

نمازِ عزیزم

حس میکنم نماز روح داره شعور داره 🥲

نماز فهم و درک داره...نمیدونم چجوری بگم حس میکنم نمازم که قضا میشه یا دیر میخونم غمگین میشه غصه میخوره،حتماً فکر میکنه فراموشش کردم🥺

نه من هیچ وقت فراموشت نمیکنم نمازِ عزیزم💚💛

خدایا کمکم کن هیچ وقت نمازم قضا نشه🤲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

الان یه عده میان مسخره میکنن❤️🩹❤️🩹ولی من این حس رو واقعا درک میکنم

مهم نیس

چه خوب که یکی هست منظورمو و حسمو درک کنه💖

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا همین چند دقیقه پیش صدای اذان رو شنیدم من اصلا مذهبی نیستم به هر دو طرفین که مذهبی و چه غیر مذهبی احترام میزارم ( اگر بهم بی احترامی نشه) ولی تاپیکت رو دیدم صدای اذانم شنیدم الان آماده شدم برم مسجد محله نماز بخونم🙂

اتفاقا همین چند دقیقه پیش صدای اذان رو شنیدم من اصلا مذهبی نیستم به هر دو طرفین که مذهبی و چه غیر مذ ...

وااااای عزییییزم چه خوووووب🥲احسنت بهت

یه چیزی بگم،یه جا خوندم نوشته بود اگه نماز نخونیم بعد از مرگمون نماز میاد بالای قبر و هی ناله میکنه که خدایا بنده ات منو ضایع کرد 😓

عزیزم جای جبران داری سعی کن هیچ وقت نادیده نگیریش دلش ازت میشکنه🥲

وااااای عزییییزم چه خوووووب🥲احسنت بهت یه چیزی بگم،یه جا خوندم نوشته بود اگه نماز نخونیم بعد از مرگم ...

اقلیت دینی ام در مورد همه ادیان میخوندم برای ارتباط بیشتر به خدا به خدا و وجودش به هر نحوی کاملا ایمان دارم تو هر دینی هم تحقیق میکردم یه کم از آداب رسومشون رو انجام میدادم مثل همین نماز تاپیکت حس قشنگی داد رفتم بخونم ی بارم رفتم کلیسا نظر و افکار اونا رو راجب خدا بشنوم ی بار پیش زرتشتا کلا به شنیدن از خدا علاقه دارم :)

اقلیت دینی ام در مورد همه ادیان میخوندم برای ارتباط بیشتر به خدا به خدا و وجودش به هر نحوی کاملا ایم ...

عزیزم زندگیت پر از نور و نگاه خدا✨️🥰

خیلی خوشوقتم از هم صحبتیت💛

عزیزم زندگیت پر از نور و نگاه خدا✨️🥰خیلی خوشوقتم از هم صحبتیت💛

هم چنین شما باعث شدین یکی از بندگان خدا که من باشم به هر نحوی بهش نزدیکتر بشم امیدوارم در هر مسیری هستی خدا راه رو برات هموار کنه ☺️🤍

هم چنین شما باعث شدین یکی از بندگان خدا که من باشم به هر نحوی بهش نزدیکتر بشم امیدوارم در هر مسیری ه ...

عزیزم چه دعای خوبی در حقم کردی خیلی ممنونم همچنین مهربون💛❤️