2777
2789
عنوان

کات کردیم

176 بازدید | 22 پست

جواب ندادم آمد هرچی التماس کرد برم بیرون نرفتم. خودمم دوسش دارم. ولی سراینک نیومد خاستگاری تموم کردم بعد گفت گمشو یگ میگیره تورو. کلی فحش میخام پیام آخر بدم بگم مزاحم نشو خاستگار داره برام میاد خوبه

الان بگی میفهمه خالی بندیه

کلا بیمحلی جواب محکمه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو سگم نیستی حتیicon

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸

چطوری بی محل کنم

نه پیام نه اسی اصلا و ابدا نده .اینا نقطه ضعفشونو یهو میگن چرا پیداش نیست سرگرمه یا نکنه خواستگار اومده .دیگه پیامی که بهت داد اون انموقع بگو خواستگار براماومده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

نگو خواستگار داره میاداسی ی سوال خواستگار داره میاد رو میگی ببینی واکنشش چیه؟😁یا وافعا دیگه مهم نیس ...

تموم. شده هست مجبورم. واکنش الکی میده. ک میام میکشمت کسی نباید نزدیکت بشه من میخوامت. حرفی ک بعد هزار بار کات زد.و نیومد.جلو. میخام ایندفعه.جدی بگم فکرنکنه پاش موندم

میخای بسوزه بگو خواستگار اومد واسم لطفا پیام دیگه نده

آفرین منم همینو میخام. خودش برام نیست دیگ. آخه چطور بمن گفت سگ میگیره تورو. من نمیخوامت. فکرمیکنه مثل دفه ای قبل برگرده میخامش

بیین دختر

هیچی نگو هیچکاری نکن نه پیام نه زنگ نه ریپلای استوری هیچییی

چه مستقیم و چه غیر مستقیم

تا چندروز دیگه خودش سر وکله اش پیدا میشه

پیام داد یا زنگ زد بگو درگیرم سرم شلوغه مجلس خواستگاری داریم بعدا جوابتو میدم خداحافظ

نه پیام نه اسی اصلا و ابدا نده .اینا نقطه ضعفشونو یهو میگن چرا پیداش نیست سرگرمه یا نکنه خواستگار او ...

هزار بار آمده خودش التماس کرده ک چرا پیدات نیست بی معرفتی. من دوست دارم. من برگشتم. اینا تکراری شده میخام. ایندفعه فرق کنه