سوال_کننده مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 2013 عنوان 😭😭😭😭 118 بازدید | 5 پست خدایا من چقد ساده زن این آدم شدم انگار دهنم بسته شد بله دادم چقد خر بودم چرا از سر سفره عقد بلند نشدم الان دلم پر میکشه جدا بشم ولی میگم قسمتم همین بوده انگار امروز | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 749 چرا چیشده کپی پروف ممنوع..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
سوال_کننده مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 2013 چرا چیشده نمیخواستم شوهرمو زنش شدم بعد سه ماه عقد مهریه گذاشتم اجرا که جدا بشم نه ماهه قهریم نه میخوام برم سر زندگی نه میخوام جدا بشم همش حسرت میخورم که چرا من نگفتم نه
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 749 نمیخواستم شوهرمو زنش شدم بعد سه ماه عقد مهریه گذاشتم اجرا که جدا بشم نه ماهه قهریم نه میخوام برم سر ... ای بابا گلم اینجوری نمیشه کهمشاوری چیزی برید دوتایی کپی پروف ممنوع..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
سوال_کننده مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 2013 ای بابا گلم اینجوری نمیشه کهمشاوری چیزی برید دوتایی مشاور دادگاه رفتیم میگه مشکلی نداریدمشاور اونجوری نرفتیم
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 749 مشاور دادگاه رفتیم میگه مشکلی نداریدمشاور اونجوری نرفتیم نه مشاوره خوب برید گلم کپی پروف ممنوع..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)