2777
2789
عنوان

ارتودنسی 🔞

38 بازدید | 20 پست

دکتر کش الاستیک گذاشت برام یه جعبه هم بهم داد حالا اونی که خودش شگذاشته بود قطرش بیشتره نسبت به اون جعبه یه طرف دهنم اونی هست که خودش گذاشت یه طرفش رو دیدم کشش داره پاره میشه از اون جعبه گزاشتم قشنگ حس میکنم فشار رو اون که قرش بیشتره خیلی زیاده مشکلی داره

نه باید وقتی عوض میکنی جفتشو با هم عوض کنی اون یکی رو هم عوض کن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرم ارتو کرده بود دو سال پیش که دکترش همیشه میگفت اگر یکی از کش ها کنده شد حتما اون یکی رو هم باهاش عوض کن حتی اگه تازه انداخته باشی.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چرا اخه با اونیکه که دکتر داده قطرش فرق داره

تو کاری نداشته باش اونا اصلا مهم نیست.اون رو هم عوض کن که جفتش یه فشار بیاره رو دندونات.

منمیترسمدندونم هم باهاش کنده بشه🤣

منم همسن حس رو داشتم.اما هرچقدر بیشتر رو دندونت بمونه دردش کمتر میشه.منکه الان وقتی به دندونامه غذاهم میخورم

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
منم همسن حس رو داشتم.اما هرچقدر بیشتر رو دندونت بمونه دردش کمتر میشه.منکه الان وقتی به دندونامه غذاه ...

میگم یکی از بچه ها میگفت داخل یک جعبه قربونت با هم فرق داره یک بسته بندی باید بگردی هم قطر هارو میدا کنی حقیقت داره ؟اخه من زیاد دقت نکردم

بیشتر برام سواله میترسم منشی دکتر اشتباه داده باشه اونی که دکتر به دندونام زده بود خیلییی قطرش نسبت به این پاکت زیاده