2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

73 بازدید | 8 پست

واقعا از موهای خودم ناراضی هستم خیلی بدم میاد ازشون عکس موهام و تاپیک قبلی گذاشتم به نظرتون موهام زشته؟؟؟

دانشجو معلم رشته آموزش ریاضی هستم هر سوالی داشتید در خدمتم با جون و دل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور رطوبت بدم بهشون؟؟

حیف موهات ببری آرایشگاه گند بزنن به موهات .

خودت تو خونه ماسک درست کن بزن .

اگر هم سختت هست ماسک بعد حموم بگیر مو یا روغن آرگان بگیر یکم بزن .

من که حسودیم شد به موهات 🤧

حیف موهات ببری آرایشگاه گند بزنن به موهات .خودت تو خونه ماسک درست کن بزن .اگر هم سختت هست ماسک بعد ...

ببین موهات خیلی کمموخوره داره

برو آرایشگاه بده با قیچی موخوره گیری کنه نه با دستگاه دستگاه گند میزنه به مو

با قیچی هم کوتاه نمیکنن قشنگ دست دسته میکنن از بالا به پایین قیچی را جوری رو مو میگیرن که فقط موخوره ها از بین بره ،تاکید میکنم رفتی بگو کوتاه نکن فقط موخوره گیری

حیف موهات ببری آرایشگاه گند بزنن به موهات .خودت تو خونه ماسک درست کن بزن .اگر هم سختت هست ماسک بعد ...

عزیزم چهار سال پیش رفتم کراتین کردم حالا اگه خواستی عکس میفرستم برات بعد از همون موقع من ریزش شدید گرفتم هم تراکم موهام کم شد هم تارش بشدت نازک شد درحدی شده بود که دیگه هرکسی میدید همش میگفت کف سرت خالی شده رفتم دکتر گفت بخاطر کراتین که کردی هورمون های کف سرت بهم خورده و ریزش گرفتی اندازه ۱۷ میلیون دارو و قرص و قطره داد برای موهام تازه چهار روزه دارم استفاده میکنم گفته روزسوم پریودی هم باید بری آزمایش هورمونی بدی فردا باید برم اینقدر گریه کردم این چهار روز و از خدا خواستم یه موی خوب بهم بده که نگو اینقدر که موهام و کشیدم که نگو متنفرم ازشون حالت دار فر زشت دوستام و میبینم موهاشون صافه گریممیگیزه بخدا

دانشجو معلم رشته آموزش ریاضی هستم هر سوالی داشتید در خدمتم با جون و دل