2777
2789
عنوان

عروسی

31 بازدید | 7 پست

قراره عروسی در پیش داشته باشیم در آینده کمی دور

و من برای استایلم فکر کردم و نظرم این شد که لباسم شبیه سفید برفی باشه و با پارچه میکادو که جدید مد شده ساتن براقه و خوشگل و رنگش هم چری یا همون البالویی و کفشام پاشنه بلند کرم و میکاپ هم خیلی زیبا میخوام بشه طوری که تغییر کنم و رژ همرنگ لباسم و ۱۸ سالمه و نمیدونم مژه بزارم یا نه ؟ موهام هم نمیدونم شنیون فر کنم یا فر باز و پشتش پاپیون از پارچه لباسم

به نظرتون دستکش دانتل هم بگیرم رنگ البالویی یا نه زشت میشه و اینو بگم از بچگی تا الان این اولین فرد از فامیل پدریم هست که داره عروسی میکنه میخوام سنگ تموم بزارم و پرنسسی باشه استایلم دیگه چه چیزا پیشنهاد میکنین حدودا یک سال یا بیشتر عروسیه ... نگین چرا عجله میکنم واقعا ذوق دارم و میخوام کلی هم رژیم بگیرم

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

نمیخاد لباس سفید برفی بپوشی تو رو خدا بعد فیلم و میبینی خودت اعصابت میریزهه بهم

ی لباس طراحی کن که به استایل و هیکلت بخوره

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیخاد لباس سفید برفی بپوشی تو رو خدا بعد فیلم و میبینی خودت اعصابت میریزهه بهمی لباس طراحی کن که ب ...

اونقدرام مثل سفید برفی نیست که شکلش شبیه اونه

و خیلی به اندامم میاد

این پف آستین روی شونه خیلی قدیمی شده یا یقه قایقی کن یا دکلته

خیلی دوست دارم اینطوری کنم

ولی مادرم همش گیر میده که زشته لختی میشه یکجوری میگه میگه اینطوری جلوی مردا میخوای بری بعد آدمو منصرف میکنه ...

کلا نمیدونم چرا اینجوریه مگر نه خودمم قایقی دوست دارم ولی میگم شاید سفید برفی ناز تر باشه آستینش ولی نمیدونم دوست دارم یک چیز باشه تک باشم تو مجلس و مدلم فرق داشته باشه با همه ... و پشتم کلی جوش داره ...