gggcgffv مدیر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 1505 عنوان کات کردیم | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست گفت بیا نرفتم ببینمش.چون دلیل کاتم همین بود ک یاخاستگاری یانمیام دیگ. حالا برگشت باکلی التماس. حالا بلاکش کردم بهم میگه. فک کردی کردی کی هستی فک کردی میخاستمت سگ نمی گیره تورو 1405/04/11 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 1505 عجبا ولش کن مرتیکه رو فک کرده 💩خاصیه چندبار گفتم تکلیفمو معلوم کن اینجوری شده خو منم بعد دوسال نمیخاستم همینجوری بمونه. حالا اون بمن میگ توهیچی نیستی فک کردی کی ای دنبالت بودم
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 1505 همینکه بلاکش کردی فشاریش کرده خوبه بلاکش کردم. خودمم دوسش داشتم میترسم نتونم پشیمون بشم ولی این آدم. خاستگاری بیاهم نیست. بدکاری کردم. یاعجله کردم. نمیدونم دوساله
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 9450 خیلی جدی پیام داد. جوابمو نمیدی. برو ببینم کی میخواد ت. خودتو دیدی.تواینه. بروببینم کی مثل من خره ... ولش میخاد بااین حرفا کاری کنه تو بری سمتش لیاقتتو نداره ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 1505 ولش میخاد بااین حرفا کاری کنه تو بری سمتش لیاقتتو نداره آره میخاد فق تورابطه باشم. جدی نیست. جالبه میگه عشقم بهت پاکه میترسم نتونم از بعد جدای یکم میترسم. زدم سیم آخر
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 9450 آره میخاد فق تورابطه باشم. جدی نیست. جالبه میگه عشقم بهت پاکه میترسم نتونم از بعد جدای یکم می ... ببین کلن پسری که یک دخترو میخاد حتی بااینکه میدونه پدر دختری شاید رضایت نده ولی میره خاستگاریش اگه نیاد ۹۰درصد دنبال رابطه الکیه ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 1505 ببین کلن پسری که یک دخترو میخاد حتی بااینکه میدونه پدر دختری شاید رضایت نده ولی میره خاستگاریش اگه ن ... اره ولی وابستش بودم. باورم نمیشه رفت. بلاکش کردم. دیگ کات اشتی خسته شدم. برگشته میگه خرت کردم. الکی میگفتم عاشقتم ت سرت افتاده.
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 9450 اره ولی وابستش بودم. باورم نمیشه رفت. بلاکش کردم. دیگ کات اشتی خسته شدم. برگشته میگه خرت کردم. ... هعی میفهمم ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 1505 موقعیت داشت نمیومد جلو؟ میگفت صبرکن کاردستی نداره ولی پولی دستش رسیده بود تازگیا. گفتم فعلا خاستگاری بیا صبرمیکنم. نمیومد همونم. نمیدونم این دوسال چطور یادم بره. چکارکنم. مجبوری بلاک کردم
rep عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 5403 میگفت صبرکن کاردستی نداره ولی پولی دستش رسیده بود تازگیا. گفتم فعلا خاستگاری بیا صبرمیکنم. نمیومد ... خیلی بد اینطوری خوب کردی از بلاتکلیفی اومدی بیرون
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 1505 خیلی بد اینطوری خوب کردی از بلاتکلیفی اومدی بیرون آره ولی باور م نمیشه اینقدر میگفت میخامت دوست دارم. رفت. من ول کر دم میخاست هنوز باشه.هی مکی عاشقتم نرو. همین. اصن نفمیدم فازش