2777
2789
عنوان

افسردگی

30 بازدید | 18 پست

قبل اینکه دارو بخورم حالم خیلی بد بود شبی نبود ک گریه نکنم احساس پوچی نکنم و افکار خودکشی ب سرم نزنه الان ی هفتس دارو میخورم میترسم قطع ک کنم ب حالت قبل برگردم یا عوارض داشته باشه و.....🥲🥲

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره

خوب چون میدونه چطور دوز دارو رو کم کنه و قطع کنه مشکلی پیش نمیاد نترسید همه چی درست پیش میره و حالتون خوب میشه و من پیشنهاد میکنم ورزش هم برید خوبه براتون

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

میدونستی وقتی داری دارو مصرف میکنی ۸۰ درصدش تلقین ذهنته که اگه بخوری حالت بهتر میشه پس ادامه بده . و ...

نه واقعا اینجوری ام ک میگی نیس ط نمیدونی من چقدر عذاب کشیدم و گریه کردم الان تو این ی هفته اصلا ی ذره از اون حس سراغم نیومده

خیلی ممنون🥲

خواهش میکنم آرزو میکنم هر چه زودتر سلامتی حاصل بشه براتون و از ته دل بخندید

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه