titosham مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 22 عنوان چیکارکنممممم 96 بازدید | 14 پست با دوست پسرم که گفتم دعوامون شد و میگف نمیمونم خدافظی کردم چنتا حرف زد ولی خدافظی نکردمنم جواب ندادم،چیکار کنم برگردههههههه جوابشو بدم یا نهههه😭 دیروز | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imfatii_ عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 807 با یه سیکتیر بفرستش با هم لیگای خودش لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 اکانت اصلی م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.
titosham مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 22 با یه سیکتیر بفرستش با هم لیگای خودش خیلی دوسش دارم اخه دو ساله باهمیم خانواده ها هم میدونستن،نمیتونم دل بکنم😭میخوام قرص بخورم ولی اگه یهو میخواست برگرده چی
میوو_میووو عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1433 خیلی دوسش دارم اخه دو ساله باهمیم خانواده ها هم میدونستن،نمیتونم دل بکنم😭میخوام قرص بخورم ولی اگه ی ... واقعا برات متأسفم اگه به خاطر یه پسر قرص بخوری .... :)🍄☁️🌱
غزلm78 عضویت: 1405/02/17 تعداد پست: 1390 حرف رفتن زده یافقط قهر تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡
titosham مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 22 ادم مغروریه خودشیفته بزار بره چون خودت اذیت میشی تا الان زیاد دعوا کردیم و تهش اشتی کردیمحتی به مامانش هم زنگ زد مامانم و گف باهم باید حرف بزنن و فلان ولی هیچی معلوم نیست فعلا
titosham مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 22 واقعا برات متأسفم اگه به خاطر یه پسر قرص بخوری .... بیشتر از یه پسر معمولیه واسم بخدا
آزادراه عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 511 تا الان زیاد دعوا کردیم و تهش اشتی کردیمحتی به مامانش هم زنگ زد مامانم و گف باهم باید حرف بزنن و فلا ... انقدر خودتو خانواده اتو کوچیک نکن بدردنمیخوره بزار بره بخدا عاقبت نداره
titosham مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 22 حرف رفتن زده یافقط قهر سر یه چیز خیلی چرت دعوامون شد و گفت رابطمون درست نیست و فلانولی بلاک نکرد اصلا،حس میکنم خودشم نمیخواست بره
titosham مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 22 انقدر خودتو خانواده اتو کوچیک نکن بدردنمیخوره بزار بره بخدا عاقبت نداره ته تهش خودمو قراره بکشم بخدانمیتونم بدون اون دفعه قبلم کات بودیم ۶ ماه بازم از یادم نرفته بود برگشت
آزادراه عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 511 ته تهش خودمو قراره بکشم بخدانمیتونم بدون اون دفعه قبلم کات بودیم ۶ ماه بازم از یادم نرفته بود برگشت خودتو مشغول کاری کنی از فکرت دربیاد اهنگ گوش نده ی مدت این اگه تورو میخواست ازارت نمیداد اخه ب چه دردمیخوره کمی برای خودت ارزش قائل باش
titosham مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 22 خودتو مشغول کاری کنی از فکرت دربیاد اهنگ گوش نده ی مدت این اگه تورو میخواست ازارت نمیداد اخه ب چه در ... اولین کسیه که عاشقش شدم و خیلی خاطره داریم باهمهرجور که فک میکنم اصن نمیتونم فراموش کنمامیدم به اینه برگرده هنوزم انفالوم نکرده اگه برنگرده چی اخه مامانم گناه داره😭
آزادراه عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 511 اولین کسیه که عاشقش شدم و خیلی خاطره داریم باهمهرجور که فک میکنم اصن نمیتونم فراموش کنمامیدم به اینه ... چی بگم عزیز درکت میکنم ولی الان متوجه حرفم نیستی یکروزی متوحه میشی که ب این دوران میخندی ولی بدون موندنی میمونی رفتنی میره
غزلm78 عضویت: 1405/02/17 تعداد پست: 1390 سر یه چیز خیلی چرت دعوامون شد و گفت رابطمون درست نیست و فلانولی بلاک نکرد اصلا،حس میکنم خودشم نمیخوا ... خب باهاش بحرف اروم بحرف ببین حرف دلش چیه تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡