2777
2789
عنوان

چیکارکنممممم

96 بازدید | 14 پست

با دوست پسرم که گفتم دعوامون شد و میگف نمیمونم خدافظی کردم چنتا حرف زد ولی خدافظی نکرد

منم جواب ندادم،چیکار کنم برگردههههههه جوابشو بدم یا نهههه😭

با یه سیکتیر بفرستش با هم لیگای خودش

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

با یه سیکتیر بفرستش با هم لیگای خودش

خیلی دوسش دارم اخه دو ساله باهمیم خانواده ها هم میدونستن،نمیتونم دل بکنم😭میخوام قرص بخورم ولی اگه یهو میخواست برگرده چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم مغروریه خودشیفته بزار بره چون خودت اذیت میشی

تا الان زیاد دعوا کردیم و تهش اشتی کردیم

حتی به مامانش هم زنگ زد مامانم و گف باهم باید حرف بزنن و فلان ولی هیچی معلوم نیست فعلا

انقدر خودتو خانواده اتو کوچیک نکن بدردنمیخوره بزار بره بخدا عاقبت نداره

ته تهش خودمو قراره بکشم بخدا

نمیتونم بدون اون دفعه قبلم کات بودیم ۶ ماه بازم از یادم نرفته بود برگشت

ته تهش خودمو قراره بکشم بخدانمیتونم بدون اون دفعه قبلم کات بودیم ۶ ماه بازم از یادم نرفته بود برگشت

خودتو مشغول کاری کنی از فکرت دربیاد اهنگ گوش نده ی مدت این اگه تورو میخواست ازارت نمیداد اخه ب چه دردمیخوره کمی برای خودت ارزش قائل باش

خودتو مشغول کاری کنی از فکرت دربیاد اهنگ گوش نده ی مدت این اگه تورو میخواست ازارت نمیداد اخه ب چه در ...

اولین کسیه که عاشقش شدم و خیلی خاطره داریم باهم

هرجور که فک میکنم اصن نمیتونم فراموش کنم

امیدم به اینه برگرده هنوزم انفالوم نکرده اگه برنگرده چی اخه مامانم گناه داره😭

اولین کسیه که عاشقش شدم و خیلی خاطره داریم باهمهرجور که فک میکنم اصن نمیتونم فراموش کنمامیدم به اینه ...

چی بگم عزیز درکت میکنم ولی الان متوجه حرفم نیستی یکروزی متوحه میشی که ب این دوران میخندی ولی بدون موندنی میمونی رفتنی میره

سر یه چیز خیلی چرت دعوامون شد و گفت رابطمون درست نیست و فلانولی بلاک نکرد اصلا،حس میکنم خودشم نمیخوا ...

خب باهاش بحرف اروم بحرف ببین حرف دلش چیه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡