2777
2789
عنوان

اوتیسم سطح یک

63 بازدید | 8 پست

سلام مامانا کسی هست دکتر تشخیص اوتیسم خفیف برا بچش بده بعده یه مدت ببینن تشخیصش اشتباهه

اگه هست لطفا بهم بگین

من حالم بده هیچ جوره نمیتونم قبول کنم پسرم اوتیسم داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم، کاملاً درک میکنم الان چی میگذره برات... شنیدن یا مواجه شدن با تشخیص اوتیسم برای بچه، برای خیلی از مامانها شوک و انکار به همراه داره و این واکنش کاملاً طبیعی هست.

در مورد سوالت: بله، تشخیص اوتیسم (خصوصاً نوع خفیف یا مرزی) در بعضی موارد در ارزیابیهای اولیه ممکنه نیاز به بازبینی داشته باشه، چون تشخیص معمولاً بر اساس مشاهده رفتار، شرح حال، و در بعضی موارد ارزیابیهای تکمیلی در طول زمان انجام میشه. به همین خاطر بعضی بچهها بعد از مدتی پیگیری مجدد، تشخیصشون تأیید یا اصلاح میشه. اما نکته مهم اینه که به جای اینکه فقط دنبال «اشتباه بودن تشخیص» باشیم، بهتره ارزیابی دقیقتر و پیگیری منظم انجام بشه؛ چون حتی اگر کودک در طیف اوتیسم هم نباشه، بعضی تأخیرهای رشدی یا مشکلات گفتار و ارتباط هم نیاز به مداخله زودهنگام دارن و کمک گرفتن زودتر همیشه به نفع بچه است. اینکه الان حالتون بده و نمیتونید قبول کنید، قابل درکه. خیلی از والدین در ابتدا وارد مرحله انکار میشن. اما شما تنها نیستید و این مسیر با پیگیری درست، حمایت و مداخلات مناسب قابل مدیریت و بهبود هست.

پیشنهاد میکنم اگر شک دارید، حتماً یک ارزیابی دوم از یک متخصص رشد کودک یا روانپزشک/روانشناس کودک دیگه هم بگیرید تا با خیال راحتتری تصمیم بگیرید. همزمان هم اگر تشخیص تأیید شد، شروع مداخله رو عقب نندازید، چون «زود اقدام کردن» مهمترین عامل کمک به پیشرفت کودک هست

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی (دوستان این کاربری مال بنده بوده ولی چند دوست نزدیکم از این کاربری استفاده میکردن و تاپیک میزدن و شخص من تا به حال تاپیکی نزدم ، الان کاربری دست خودمه و از سال ۱۴۰۵ به بعد اگر تاپیکی دیدید متعلق به من هست)

اسی میشه علائمش رو بگی

۳ونیم سالشه ذوق میکنه مثلا ماشینای در حال حرکت و میبینه از ذوقش دستاشو تکون میده شبا باید جاش سرد باشه وگرنه بدخواب میشه بد غذاس

حرف نمیزنه فقط ماما نه آه اینا رو تونسته بزنه

ارتباط چشمیش خوبه صداش هم میزنم نگا میکنه

۳ونیم سالشه ذوق میکنه مثلا ماشینای در حال حرکت و میبینه از ذوقش دستاشو تکون میده شبا باید جاش سرد با ...

اها دختر داداشم ۸ سالشه یکم لکنت زبان داره

و بشدت خرابکاری میکنه ی جا بند نیست

تعادل نداره ..تو مدرسه فقط ازرو تصاویر میتونه بفهمه

خیلی کم بلده بخونه بنویسه

عادی نیست مثل بقیه

من عاشق این زنم هر کی پرچم اسرابیل دستشه مادر قهبس بی ناموس 🤣🤣🤣🤣😘😘

سلام عزیزم، کاملاً درک میکنم الان چی میگذره برات... شنیدن یا مواجه شدن با تشخیص اوتیسم برای بچه، برا ...

چشم فداتون بشم چقد حرفای شما منطقی و آرامش بخش بود برام هرکی هستی هرجا هستی الهی خیر ببینی

چشم فداتون بشم چقد حرفای شما منطقی و آرامش بخش بود برام هرکی هستی هرجا هستی الهی خیر ببینی

زنده باشید جان ، در واقع به واسطهی رشتهام خیلی از مادرهارو دیدم که شرایطی مثل شما داشتن حتی توسط دکترهای مطرحی هم ویزیت شدن ولی در نهایت تشخیص درست نبود

حتی دیدم به کودکان نابغه هم این لیبل ها زده شده بود

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی (دوستان این کاربری مال بنده بوده ولی چند دوست نزدیکم از این کاربری استفاده میکردن و تاپیک میزدن و شخص من تا به حال تاپیکی نزدم ، الان کاربری دست خودمه و از سال ۱۴۰۵ به بعد اگر تاپیکی دیدید متعلق به من هست)

۳ونیم سالشه ذوق میکنه مثلا ماشینای در حال حرکت و میبینه از ذوقش دستاشو تکون میده شبا باید جاش سرد با ...

الان که این کامنتتون رو دیدم واقعا تعجب کردم چطور به بچتون تشخیص اوتیسم دادن

دخترعمه ی من تا چهارسالگی ابدا به حرف نیومد ، بعد تازه شروع به حرف زدن کرد ، و کاملا سالم و سلامت و عادی زندگی کرد

دختر همسایمون هم همینطور ، حتی کلمات ساده هم نمیگفت ولی الان کاملا نرماله