2777
2789
میگم به نظرت من که عمدی انجام ندادم و فقط همون یک نشونه دیدم و بعدش دیگه نشونه ای ندیدم دست از سرم ب ...

رفته با ایل و تبار لشکرکشی کنن🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگم به نظرت من که عمدی انجام ندادم و فقط همون یک نشونه دیدم و بعدش دیگه نشونه ای ندیدم دست از سرم ب ...

آره کار خوبی کردی

من خودم کلا مدیوم هستم

از عمد انجام دادی

بستگی داره که اون از کدوم قبیله جن ها بوده

چرا کافر ریاضت میخواد

نمیدونم شوهرمم خیلی سال پیش از همون طرف شنیده

میگه چله نشینی داره تو بیابون بعدشم میگه نعوذ بالله باید سوره یس رو برعکس بنویسی بزاری داخل مقعد خر

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

منکه خیلیییی دیدم و میبینم شاید باور نکنید ولی از بچگی دیدم

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

نمیدونم شوهرمم خیلی سال پیش از همون طرف شنیده میگه چله نشینی داره تو بیابون بعدشم میگه نعوذ بالله با ...

وا🤯🤯🤯

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منکه خیلیییی دیدم و میبینم شاید باور نکنید ولی از بچگی دیدم

پروفایل خودتی؟

چ منظره قشنگی کنار دریا

پروفایل خودتی؟چ منظره قشنگی کنار دریا

اره عزیزم

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

آره کار خوبی کردی من خودم کلا مدیوم هستماز عمد انجام دادیبستگی داره که اون از کدوم قبیله جن ها بوده

از قبیله زعفر جنی