نمیدونستم اینجوری واقعا احضار میشن فکر میکردم احضارشون خیلی سخت باشه الان سه شبه از سایه خودمم میترس ...
اگه اذیتشون کنی یا احضارشون کنی دیگه دست بردار نیستن
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
ای بابا من که پسرم این کاری که گفتی انجام بدم حین انجامش و دیدن دود قلبم وایمیسه
دود که ناشی از سوختنه طبیعیه باز شانس آوردم سیاه نبود
شوهرم خیلی سال پیش یه دوست دعا نویس داشته یکم وارده میگه شانس آوردی ۷۸ کد احضار مسلمونشونه اگر کافر بود که الان بدبخت میشدی البته میگه احضار کافرش خیلی سخته ریاضت و چله نشینی داره
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
دود که ناشی از سوختنه طبیعیه باز شانس آوردم سیاه نبود شوهرم خیلی سال پیش یه دوست دعا نویس داشته یکم ...
چرا کافر ریاضت میخواد
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱