2777
2789
نمیدونستم اینجوری واقعا احضار میشن فکر میکردم احضارشون خیلی سخت باشه الان سه شبه از سایه خودمم میترس ...

اگه اذیتشون کنی یا احضارشون کنی دیگه دست بردار نیستن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ای بابا من که پسرم این کاری که گفتی انجام بدم حین انجامش و دیدن دود قلبم وایمیسه

دود که ناشی از سوختنه طبیعیه باز شانس آوردم سیاه نبود

شوهرم خیلی سال پیش یه دوست دعا نویس داشته یکم وارده میگه شانس آوردی ۷۸ کد احضار مسلمونشونه اگر کافر بود که الان بدبخت میشدی البته میگه احضار کافرش خیلی سخته ریاضت و چله نشینی داره

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دود که ناشی از سوختنه طبیعیه باز شانس آوردم سیاه نبود شوهرم خیلی سال پیش یه دوست دعا نویس داشته یکم ...

ای وای

زن و شوهری پس تو این چیزا هستین

بیخیال

اینجوری سکته میدی خودتو بدتر

خطرناکه ... جدی میگم

همین امشبم زیاد جلو آیینه نرو

اگه اذیتشون کنی یا احضارشون کنی دیگه دست بردار نیستن

نه مثل این که خدا رو شکر همون موقع بوده بعدش رفته چون دیگه نشونه ندیدم ولی ترسش هنوز تو جونمه

ای وایزن و شوهری پس تو این چیزا هستین بیخیال اینجوری سکته میدی خودتو بدترخطرناکه ... جدی میگمهمین ام ...

نه این که شوهرم گفت خیلی سال پیش از همون طرف شنیده بود خودش از این کارا بدش میاد حتی منم دعوا کرد که چرا این کارو کردم

دود که ناشی از سوختنه طبیعیه باز شانس آوردم سیاه نبود شوهرم خیلی سال پیش یه دوست دعا نویس داشته یکم ...

چرا کافر ریاضت میخواد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کاشکی نپرسیاصلا بیخیال

نمیخوایم که بریم احضارشون کنیم

جن کافر میخوام چکار

یک سال پیش انجام دادمنمیدونم درست بود یا نهولی خب خیلی عجیب بودنمیشه گفتوگرنه میگفتمیکی انجام میده د ...

میگم به نظرت من که عمدی انجام ندادم و فقط همون یک نشونه دیدم و بعدش دیگه نشونه ای ندیدم دست از سرم برداشته و رفته کلا یا رفته با ایل و تبارش برگرده ؟

راستی همون شب خیلی حالم بد شد آیت الکرسی صوتی گذاشتم صداشم بلند کردم تو کل مدتی که آیت الکرسی میخوند بدنم مور مور میشد ولی بعدش آرومتر شدم