2777
2789

کلا پریودام نامنظم شده، تاحالا اینطوری نبودم،سه ماه نشدم وقتیم ب زور دارو گیاهی و...اومد حالا بازم نامنظمه، حدود۹۰ روزه ک لکه بینی این ۱۰روز اخری ک کلا شدیده،البته رفتم عطاری گفتش ۱/۵قاشق نشاسته رو تو اب سرد حل کن بخور اگر قطع شد اوکیه، اگر شدیدتر شد ینی یه چربی گیر کرده ب دهانه رحمت یا کیست داری، منم چند بار خوردم، خیلی شدید شد و لخته های زیاد، خودمم کم خونی دارم داغون شدم،حالا از دیشب پهلوی چپم تیر میکشه

سلام

خب چرا دکتر نمیری

یا میتونی مثلا ویزیت آنلاین بشی.

یکی هست که ویزیت آنلاین داره خواستی توی پی وی آیدیشو میدم حتما کمک میکنه بهت واسه این مشکلت اگر که نمیتونی یا نمیخوای حضوری دکتر بری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامخب چرا دکتر نمیرییا میتونی مثلا ویزیت آنلاین بشی.یکی هست که ویزیت آنلاین داره خواستی توی پی وی آ ...

سلام عزیزم،قبل از این ۹۰ روز رفتم، برام چکاپ هورمونی نوشت مشکلی نداشتم فقطیکم ذخیره ی تخمدانم کمتر شده بود که ب اقتضای سنم ک ۳۴ هستش عادی بوده،سونوی شکمی هم همینطور،ولی سونوی داخلی نرفتم فقط

سلام دوست عزیز 🌿

من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.

متنت رو با دقت خوندم. چیزی که بیشتر از همه توی حرفهات جلب توجه میکنه اینه که قبلاً پریودهای منظمی داشتی، اما الان چند ماهه سیکلت به هم ریخته، خونریزی طولانی و شدید همراه با لخته داری، خودت هم کمخونی داری و از دیشب درد پهلوی چپ هم به این علائم اضافه شده. کاملاً قابل درکه که با این شرایط احساس خستگی و نگرانی داشته باشی.

با توجه به توضیحاتی که دادی، اولین نکته مهم اینه که خونریزی شدید و طولانی، بهخصوص وقتی با کمخونی و درد همراه باشه، نیاز به بررسی پزشکی داره و بهتره این موضوع رو پشت گوش نندازی. همچنین نمیشه صرفاً بر اساس واکنش بدن به یک ماده خوراکی یا توصیههای غیرتخصصی نتیجه گرفت که علت مشکل کیست یا مورد دیگهای هست. برای مشخص شدن علت، لازم هست پزشک با معاینه و در صورت نیاز آزمایشها و سونوگرافی، شرایطت رو دقیق بررسی کنه.

در طب طلایی، ما هم معتقدیم که فقط یک علامت یا یک آزمایش، تصویر کاملی از وضعیت بدن ارائه نمیده. از دیدگاه ما، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از مهمترین بخشهای این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. اگر تعادل مزاجی بدن به هم خورده باشه، ممکنه زمینه بروز اختلالاتی در عملکرد طبیعی بدن، از جمله بینظمیهای قاعدگی، فراهم بشه. به همین دلیل، در طب طلایی تلاش میکنیم شرایط هر فرد از جنبههای مختلف بررسی بشه و فقط روی یک علامت یا یک نتیجه تمرکز نکنیم.

برنامههایی که در مجموعه طب طلایی طراحی میشن، برای هر فرد بهصورت اختصاصی هستن و برای همه یکسان نیستن. این برنامهها شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه اختصاصی متناسب با شرایط هر فرد هستن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدنه، بدون اینکه وعده نتیجه قطعی یا تضمین درمان داده بشه.

با توجه به اینکه خونریزیت حدود ۹۰ روز طول کشیده، شدت اون بیشتر شده، کمخونی داری و درد پهلو هم اضافه شده، بهتره هرچه زودتر توسط پزشک یا مرکز درمانی ارزیابی بشی و از مصرف خودسرانه داروهای گیاهی یا توصیههایی که علت مشکل رو بدون بررسی مشخص میکنن، خودداری کنی تا دلیل اصلی این وضعیت مشخص بشه.

اگر واقعاً دوست داری وضعیتت فقط از روی یک آزمایش یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستوجو کنی.

از صمیم قلب آرزو میکنم هرچه زودتر علت این مشکل مشخص بشه، خونریزیت کنترل بشه و سلامتی و آرامش به زندگیت برگرده. امیدوارم با بررسی دقیقتر شرایط بدنت، بهترین تصمیم برای ادامه مسیر گرفته بشه و خیلی زود حال بهتری رو تجربه کنی. 🌿