صادقانه بهم بگید چیکار کنم
موضوع اینه که ما هر سری برای گربه ها میریم از یه مرغ فروشی غذا میخریم هر سه یا ۲ روز یکبار و اونجا یه پسره کار میکنه که حدودا ۲۱ ساله و ایناست و چند وقتیه که من از ایشون خوشم میاد اما بهش میخوره که خودشون دوست دختر داشته باشن.
سری های اول که همراه خواهرم میرفتیم خرید میکردیم هیچ سری های بعد که من میرفتم برای گرفتن غذای گربه در واقع بعد چند وقت ایشون از من پرسیدن اول که چندتا گربه دارین و منم گفتم بعد گفتن که گاهی فروش کمه بخاطر همون ضایعات کم در میادو اینا و بعد مکثی کرد و گفت میخواید شمارتونو بدید بعد منم گفتم شماره ی خواهرم هست یعنی خواهرم همیشه زنگ میزنه سفارش میکنه که برامون کنار بزارن بعد دیگه ایشون چیزی نگفت و سری بعد که رفتم خرید کنم ایشون در آخر یه کاغذ انداختن توی مشمبای خرید من
وقتی اومدم بیرون باز کردم و خواندم که نوشته بودن ببخشید توی خریدتون شماره میزارم گفتم درست نیست اگر دنبالتون بیام و وجهه ی خوبی نداره که در محل دنبالتون بیام شاید ناراحت بشید من ازتون خوشم اومده و اگر شما هم تمایلی به آشنایی داشتید شماره ی خودم رو میزارم و شمارشو گذاشته
الان من میدونم سوالم مسخرست برای شما اما خب چون من بار اولمه که کسی بهم پیشنهاد دوستی داده و نمیدونم چطور جوابشو بدم
منم از ایشون خوشم میاد اما نمیخوام خودمو کوچیک کنم و بهش پیام بدم
چیکار کنم بنظرتون اگر پیام ندم به شمارش آیا بازم پیشقدم خواهد شد؟؟
از کجا معلوم شاید میخواد من رو امتحان کنه؟؟
چیکار کنم حالا