2777
2789
عنوان

خونه متروکه

62 بازدید | 15 پست

یه خونه بقل خونمونه که خیلی قدیمیه مشخصه بالای ده پونزده سال یا بیشتره که کسی توش زندگی نمیکنه

یه خونه تک طبقه با حیاط بزرگ که همسایه ها داخل حیاطش آشغال ریختن شیشه هاش شکسته

همیشه تصور میکنم چرا دیگه کسی به این خونه سر نزده خونه به این قشنگی چرا باید مخروبه بشه

خیلی حیفم میاد میبینمش خیلی دلم میخواد بدونم چه اتفاقی برای صاحبش افتاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به همینا فکر میکنم

آره چه ازدواج اتفاق افتاده چه مهمونی ها چه عزاها چه بچه دار شدن و در آخر مردن ایشالا که همیشه اتفاق های خوب افتاده باشه داخلش

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

شاید جن داره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من مشابه این خونه البته به مراااااتب زیباتر و اصیلتر رو توی فهرج یزد دیدم خیییلی قدیمی ولی اینطور که از شواهد برمیآمد تا ۵ یا ۶ سال پیش سکونت داخلش بوده

توی حیاطش هنوز درختها سرحال بودن و میوه میدادن

شده بود مکان 🙁🙁🙁😟

بغل خونه ماهم یه همچین خونه ایه

صاحباش فوت شدن فقط یه پسر داشتن که اونم انگار معتاد شده چند ساله خبری ازش نیست معلوم نیست مرده یا زنده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

معمولا سر این خونه ها دعواس ، وراث به تفاهم نمیرسن

دقیقا یکی از فامیلای ماهم بعد فوتش ، خونش اینجوری شد . بچه هاش سرش دعوا دارن، متروکه شده

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

آره چه ازدواج اتفاق افتاده چه مهمونی ها چه عزاها چه بچه دار شدن و در آخر مردن ایشالا که همیشه اتفاق ...

دقیقا

یه قفل کتابی گنده به درش زدن که مطمئنم الان صاحبش یا وراثشم حتی کلیدو گم کردن

آخرین آدمی که در این خونه رو بست شاید هیچوقت فکر نمیکرده که ممکنه دیگه برنگرده

بغل خونه ماهم یه همچین خونه ایهصاحباش فوت شدن فقط یه پسر داشتن که اونم انگار معتاد شده چند ساله خبری ...

واقعا این خونه قشنگه ای کاش مال من بود بازسازیش میکردم