2777
2789
عنوان

وسواس چک کردن

60 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من وسواس فکری دارم .چند روزه میرم سر کار ،سر یه اشتباه که تو محل کارم کردم کارفرما کلی غر زد

از اون روز به بعد دچار وسواس چک کردن شدم و یه چیز رو هزار بار چک میکنم و همه وقتم میره به چک کردن و نمیتونم تمرکز رو کارم کنم

اگه چک هم نکنم میترسم اشتباهی رخ بده و بازم باهام بد برخورد کنن

به نطرتون چطور کمتر چک کنم؟

همینجا متوقف کن کار چک کردنو...وگرنه مثل من حالت بد میشه...حاضرم غر زدن کارفرمارو به جونم بخرم ولی دیوونه نشم....یکبار چک کن دیگه چک نکن

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینجا متوقف کن کار چک کردنو...وگرنه مثل من حالت بد میشه...حاضرم غر زدن کارفرمارو به جونم بخرم ولی د ...

عزیزم ناراحت شدم برات

اخه میترسم چک نکنم و کلی ضرر بزنم بهشون

ببین شاید خنده دار به نظر برسه ولی وقتی یک کاری رو انجام دادی بعدش یک بار چک کن (یک بار چک کردن وسواس نیست) و بعد که چک کردی یک کاریو انجام بده

مثلاً با دستات دست بزن 😂 یا دستتو رو میز بزن صدا بزن

یک کار این مدلی

و وقتی خواستی واسه بار دوم چک کنی دیگه اون حرکتی که زدی یادت میوفته و ذهنت مطمئن میشه که قبلاً چک کردی

عزیزم برای منم دعا کن

قربونت برم من میفهمم چه زجریه من وسواس فکریم خیلی شدید بود مدارک قفل در تلفن ها و... خیلی چیزا رو چک میکردم حالم واقعا بد بود و استرس شدید و افسردگی از وقتی دعای معراج میخونم در روز چند بار یه مدت که گذشت دیدم که احساس میکنم که احساس افسردگی ندارم و فهمیدم که چک کردنام خیلی کمتر شده و دیگه خیلی چیزا رو چک نمیکنم البته زیارت عاشورا هم میخونم

فوق العادست این دعا برای همه چی گشایش بخت باطل السحر و همه چی عالیه عاشقشم تو هم بخون و شروع کن و ول نکن من خوب شدم به ارن خدا تو هم بخون حتما زیاد

عزیزم ناراحت شدم برات اخه میترسم چک نکنم و کلی ضرر بزنم بهشون

نترس ضرری نمیزنی....کارت چیه؟

من با همین افکار بیشتر حواسم پرت میشه....تجربه اول کاریته؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

ببین شاید خنده دار به نظر برسه ولی وقتی یک کاری رو انجام دادی بعدش یک بار چک کن (یک بار چک کردن وسوا ...

باحال بود...امتحان میکنم حتما

نترس ضرری نمیزنی....کارت چیه؟من با همین افکار بیشتر حواسم پرت میشه....تجربه اول کاریته؟

تو فروشگاه کار میکنم ،اخه یه بار اشتباه بزرگی کردم برا همین میترسم بازم اشتباه کنم