چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اخه شماها که ضرر نمیکنید من مثلا امسال نهایی ندارم تعویق بخوره خستگیش بیشتر واسه منه ولی شما ها در هر صورت ورودی مهر ندارید فرجه های امتحانیتونم افتضاحه کسی فکر نکنم بتونه نمره عالی بگیره با این فرجه ها تعویق به نفعتونه به نظرم
اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده
به هر حال بی تاثیر نیست تعویقم بخوره استراحت که نمیکنن باید اون مدت تا امتحانم درس بخونن
دقیقا همین مشکله
اون دانش آموزی که درست سر وقتش درس خونده الان نمیخواد تعویق بخوره که طولانی تر درگیر کنکور باشه
مثلا بچه ها مینالن که چرا ریاضی یک و نیم روز فرجه داره انگار توی اون تایم میخوان تازه یاد بگیرن. برای مرور درسی مثل ریاضی همونقدر تایم کافیه واقعا. نهااایت خیلی خواستن لطف کنن فرجه ها رو اصلاح کنن.
دقیقا همین مشکلهاون دانش آموزی که درست سر وقتش درس خونده الان نمیخواد تعویق بخوره که طولانی تر درگیر ...
عزیزم این نظر شماست ولی اینم باید در نظر بگیری که روش های مطالعه فرق میکنه خیلیا کند خوانن اگه واقعا یک روز واسه ریاضی کافیه چرا سالای گذشته ۳ یا ۴ روز فرجه داشت؟
واقعا واسه درسی مثل ریاضی یک روز و نیم خیلی کمه به هر حال نمیشه که تو فرجه ها دست روی دست گذاشت دانش آموز نیاز داره باز بخونه کسیم واقعا اگه خوب خونده باشه با تعویق مخالفت نمیکنه چون به ضررش تموم نمیشه و بیشتر آمادگی پیدا میکنه
اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده