2777
2789
عنوان

کنکوریا

318 بازدید | 44 پست

شما هم هرچی میخونید حس می کنید هیچی بلد نیستید من درس۱۳دینی رو۳ بار خوندم تا الان ولی نمیدونم موضوعش چیه

به نظرتون چه کار کنم قبول نشم چی دیگه هیچوقت رنگ دانشگاه نمی بینم چرا اخه😭😿

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

کنکوری نیستم ولی قصد شرکت تو فرهنگیان و دارم

ببین تو یه سایت فکر کنم بگردی پیداش کنی خیلی یادم نیست کدوم بود شماره اقای خسروپناه و عظیمی راد و پخش کردن اگه نگرانی میتونی محترمانه ازشون درخواست کنی تعویق بندازن

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی وسواس داری الان وقت اینکارا نیست

درخواست ندید به هیچ عنوان قبول نمیکنم. / کاربر عزیزی که جواب بنده رو میدی، حواست به حرف هات باشه؛ من دوست یا قوم و خویش شما نیستم که به شوخی های نادرست شما بخندم.

تعویق میخوره به نظرتون؟

بخدا نمیدونم ما هم چند تا از فامیلامون بچه هاشون نهایی دارن نگران این موضوعن

از طرفی میگن به خاطر تشییع رهبر احتمال تعویق هست چون تو یکی دو روز شاید نتونن کارت ورود به جلسه بدن

از طرفی این همه پا فشاری سازمان سنجش برای تعویق نخوردن نگرانشون کرده

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

بخدا نمیدونم ما هم چند تا از فامیلامون بچه هاشون نهایی دارن نگران این موضوعناز طرفی میگن به خاطر تشی ...

اره دیدم نوشته بود تا ۲۱ همچنان مراسم دارن باز میخوان مثل تاثیر یازدهم اول بچهارو حرص بدن بعد اعلام کنن

نمیدونم انشالله که یه کاری بکنن الان یه کارزار گذاشتن باز خبرگزاری فارس اون میگن ۵۰ هزار بشه یه کاری میکنن...

اره دیدم نوشته بود تا ۲۱ همچنان مراسم دارن باز میخوان مثل تاثیر یازدهم اول بچهارو حرص بدن بعد اعلام ...

اانشاءالله هرچی خیره پیش بیاد

به نظر خودم درست نیست تو دوران اربعین بچه ها درگیر امتحان باشن

کنکوری نیستم ولی قصد شرکت تو فرهنگیان و دارمببین تو یه سایت فکر کنم بگردی پیداش کنی خیلی یادم نیست ک ...

من۱۲سال تو این کشور درس خوندم و میدونه مسول های اموزشو پرورش تا چه پایه بی شرفن بی خیال گلم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

دین و زندگی آسونه که

مثال زدم واقعا اسونه برا من از تخصصی ها سخت تره(پشت کنکور بودم یه سال نخوندم)درس اخرا ۹و۱۳ سخت هستن به نسبت

کامل که خوندی برو سوال نهایی حل کن

هنوز نخوندم باید امروز تموم می کردم ولی سه درسم مونده تاپیک قبلیم ببین

خیلی وسواس داری الان وقت اینکارا نیست

چه کار کنم در کل گفتم فقط الان دریه روز یه خوندم در کل گفتم

چه کار کنم در کل گفتم فقط الان دریه روز یه خوندم در کل گفتم

تمرکز نداری

هر چی تمرکزت رو میاره پایین بذار کنار

اگه کم میخوابی بیشتر بخواب

درخواست ندید به هیچ عنوان قبول نمیکنم. / کاربر عزیزی که جواب بنده رو میدی، حواست به حرف هات باشه؛ من دوست یا قوم و خویش شما نیستم که به شوخی های نادرست شما بخندم.

تعویق میخوره به نظرتون؟

به نظرم نه بخوره هم خیلی زیاد نیس