2777
2789
عنوان

کنکوریا

21 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من امروز متاسفانه یکم با مدیر اکادمی مشاورم بحثم شد بعد انتظار نداشتم این حرفای. ک امروز زدا بهم بزنه منم اصلن بی احترامی نکردم فقط اینکه از عصری تا الان چیز نگفته چون هرسری گزارش ارسال میکردم ی چی میگف الان هیچی نگفته بنظرتون ناراحت شده نیاز معذرت هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعصابتو خورد نکن بیخود ...دیدی رفتارش تغییر کرده کنسل کنبچه بازیه مگه بیاد برینه تو اعصاب توعه کنکور ...

اخه سر یچی بی ارزش بود حالا تو تاپیک قبلا هست حرفای زد بهم راستش انتظارش نداشتم

خب دقیق تر بگو تو چی گفتی اون چی جواب داد

برا نهایی ی دوره گذاشتن بودن من مشاور جدا ک داشتم خاستم دوره نهایی شونم عضو شم بعد پولا واریز کردم اما ی ساعت بعد پشیمون شدم ب پشتیبان گفتم گفت از پول مشاورت کم میسه امروز پول مشاورت ک زدم برگشت گفت چرا انقدر زدی گفتم ابنطور ش د پشیمون شد گفت پشیمونی نداره میخاستی نخری و .... و بخث شد

برا نهایی ی دوره گذاشتن بودن من مشاور جدا ک داشتم خاستم دوره نهایی شونم عضو شم بعد پولا واریز کردم ا ...

بعد کلی تخریبم کرد ک خیلی ناراحت شدم ولی الان هیچی نگف هرسری پول میزدم حساب میومد تو گروه میگف تمدید مجدد امروز هیچ نگفت میترسم ب مشارورم پول نده

برا نهایی ی دوره گذاشتن بودن من مشاور جدا ک داشتم خاستم دوره نهایی شونم عضو شم بعد پولا واریز کردم ا ...

وا

نباید میزد زیره حرفش

رفتارش زشت بود

اینایی که یه تیمن و چند تا دانشجو اوردن واسه مشاوره همش دنباله پولن

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember