2777
2789
عنوان

کتک خوردن

141 بازدید | 23 پست

یکم بهم اهمیت میدادن مثل بقیه پدرمادرا

چندروزیه خیلی سرگیجه دارم چند بار خوردم زمین سرم کلا سبک شده انگار چشام سیاهی میره

بابام یه میلیون پول ریخت برای مامانم میگم مامان با این پول میشه فردا برم دکتر گفتی منتظر بمون گفت خفه شو و کلی فحش دیگه که اینجا جاش نیست بعدم موهامو کشید و کلی چنگم زد گفت میخوام پول بدم یه خانومی برام چله بگیره و نایب بشه پولو حروممیکنی خدا ازت نگذره

خودش هرماه به بهانه های مختلف از بابام پول میگیره میگه زهرا این و میخواد زهرا اون و میخواد درصورتی که من نمیخوام واقعا پولارو برمیداره برا خودش یه بار گفتم لطفا یکم پول بده بهم برم دکتر مثل چی گرف زد منو

همه پول هارم یا سفارش چرت و پرت میده و سرش کلاه میزارن یا کلا پولشو میخورن

اونوقت به دکتر رفتن من وقتی انقدر حالم بده میگه پول حروم کردن

میگه تو باعث شدی ما مستاجر باشیم و پیشرفت نکنیم درصورتی که باعث همش خودشه یه سرکه سیب ۱ لیتری خریده یک میلیون و ۴۰۰ خالم بهش میگه پول حروم کردی اشتباه کردی میگه نه زنه قسم خورد سرکه سیب ما فرق داره

همه خرید هاش همینطوریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه آدمه خوبیه سعی کن بهش توضیح بده و بگو مامانت چیکار میکنه

انگار گوشش کر شده فقط وقتی خودشون دعواشون میشه بابام حرفامو قبول میکنه تا اشتی میکنن باز روز از نو

انگار گوشش کر شده فقط وقتی خودشون دعواشون میشه بابام حرفامو قبول میکنه تا اشتی میکنن باز روز از نو

وای💔

میفهمم ولی چاره ای نداری جز اینکه تا میتونی مراعات کنی پیشه مامانت تا بتونی یه روز از اونجا بری

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

فقط سرکه سیب 😂عزیزم مادرت عصبی زیاد جدیش نگیر بنظرم به پدرت بگو که خرج تو نمیکنه این پولارو

بابام خیلی وقتا خودش میاد پشت سر مامانم حرف میزنه

ولی تا رابطشون خوب میشه دوباره میره طرف اون

بابام خیلی وقتا خودش میاد پشت سر مامانم حرف میزنهولی تا رابطشون خوب میشه دوباره میره طرف اون

تو روزایی که با همدیگه قهرن نمیتونی از بابات پول بگیری؟

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember