دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1118 عنوان المپیاد 47 بازدید | 16 پست آزمون های المپیاد برای متوسطه اول هم هستن؟چجوری برگزار میشن؟اگه هستند چرا مدرسه هیچی به بچه ها نمیگه😑😑😑😑 شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!> دیروز | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lu_ul_ne عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1670 مدرسه ما راجع به تیزهوشانم بهمون هیچی نمیگفت خخ He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1118 مدرسه ات تیزهوشان یا نمونه هست؟ امتحان دادم ولی هنوز جوابا نیومدهچطور ؟ مرتبطه با المپیاد؟ شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>
تیرانوسوروس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 7400 نوپ.متوسطه دوم.سال دهم و یازدهم امکان ثبت نام دارید.سه مرحله است. خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
میخک_نقره_ای_ عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 226 امتحان دادم ولی هنوز جوابا نیومدهچطور ؟ مرتبطه با المپیاد؟ صد در صدب مدارس معمولی که نمیگن
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1118 صد در صدب مدارس معمولی که نمیگن اگه یکی تو مدرسه معمولی باشه میتونه بره؟ شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1118 نوپ.متوسطه دوم.سال دهم و یازدهم امکان ثبت نام دارید.سه مرحله است. از دهم خوبه شروع کنم؟چیکار باید دقیقا بکنم میشه بگینکلاس و کتاب ای خاصی داره؟ شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>
میخک_نقره_ای_ عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 226 اگه یکی تو مدرسه معمولی باشه میتونه بره؟ نمیدونمفکر نکنمتو کنکورم به زور قبول میشن بدبختا چه برسه به المپیاد
تیرانوسوروس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 7400 از دهم خوبه شروع کنم؟چیکار باید دقیقا بکنم میشه بگینکلاس و کتاب ای خاصی داره؟ بستگی داره چه المپیادی بخوای بدی.خیلی فرق میکنند با هم.بله کلاس و کتاب داره.هم خود مدرسه برگزار میکنه گاها هم آموزشگاه های بیرون.معمولا از تابستون نهم به دهم شروع میکنند چون زمستون دهم مرحله اول آزمونه. خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1118 بستگی داره چه المپیادی بخوای بدی.خیلی فرق میکنند با هم.بله کلاس و کتاب داره.هم خود مدرسه برگزار میکن ... اگه یکی مدرسه معمولی باشه هم میتونه برسونه؟ شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>
sm8778 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2312 المپیاد برای دبیرستان هست بستگی داره چه رشته ای بخوای بری اصولا مدارس تیزهوشان اطلاع رسانی میکنن ولی از بقیه مدارس هم شرکت میکنن من المپیاد شیمی بودم اگر سوالی در مورد این المپیاد داری بپرس
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1118 المپیاد برای دبیرستان هست بستگی داره چه رشته ای بخوای بری اصولا مدارس تیزهوشان اطلاع رسانی میکنن ولی ... خیلی سخته؟از کی بهتره شروع کنم؟ممنونم ازتون شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1118 بستگی داره چه المپیادی بخوای بدی.خیلی فرق میکنند با هم.بله کلاس و کتاب داره.هم خود مدرسه برگزار میکن ... ممنونم شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>