میخوام عروس هلندیمو از قفس بیارم بیرون ولی خودمم ازش میترسم اخه فعلا به دستم عادت کرده دستمو میبرم تو قفس بهش سیب میدم چیکار کنم که بیرون اومدنش از قفس هم برای اون راحت و بدون ترس باشه هم من کلا اگه نکته ای چیزی دارید بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جفت فنچ دارم در قفسو باز میکنم میرم سراغ کارم چندوقت باید اینکارو کنی تا بهت اعتماد کنه از قفس بیاد بیرون و خونه اگر امن باشه براش میاد پیشت فنچام الان میان نزدیکم اما خب فنچ کلا نازنازیه زود میترسه عروس چون طوطی سان هست راحت تر و زودتر عادت میکنه
درو باز کن نزدیکش نشو پرنده ها خودشون باید اعتماد کنن بذار انقد بیاد اطرافت باشه کم کم باهات آشنا بش ...
خب اخه باید در و پنجره و اینا و ببندی بعد در قفس و باز کنی اگه یهو کار واجبی بود باید در و باز میکردم چجوری برگردونم قفسش میترسم بهش دست بزنم فعلا فقط نازش میکنم بعد اونم اگه بترسه که نمیاد تو دستم😂
خب اخه باید در و پنجره و اینا و ببندی بعد در قفس و باز کنی اگه یهو کار واجبی بود باید در و باز میکرد ...
درو پنجره که حتما خب باید ببندی، میخوای گولش بزنی غذا یا اسباب بازی که دوسداره رو بذار جایی که میخوای بره معمولا اسباب بازی خیلی دوسدارن بعدم وقتی میذاره نازش کنی کم کنی دستتو بگیره جلوش ولی از قسمت ساعد، بگیر جلوش ببین کم کم میاد رو دستت یا نه ولی هیچوقت بهش دست نزن بدشون میاد