2777
2789
نمیدونم‌چیه نخوردمم
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دونه سیب زمینی متوسط رو پوست می کنی با یه پیمانه عدس قرمز آبپز می کنی بعد که خوب پخته شد با گوشت کوب له می کنی .پیاز داغ و سیر داغ درس میکنی و مواد رو توش تفت میدی بعد یه قاشق رب اضافه میکنی و خوب هم میزنی برای اینکه رب باز شه میتونی کمی هم اب اضافه کنی .البه نمک و فلفل و ادویه هم میزنیم
دال عدس رو بزار بپزه بعد یه پیاز سرخ کن بریز توش دو سه تا حبه سیر خورد کن بریز و گوجه رنده شده بزار خوب بپزه البته دو سه ساعت کافیه ولی من زیاد میزارم بپزه تا قسنگ عدسا له بشه موقع خوردن هم نعنا داغ درست کن بریز روش البته من یه تیکه قلم یا استخون میندازم توش خیلی خوشمزش میکنه ولی تو دسنور اصلیش نیست
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
ببخشید یادم رفت سیب زمینی هم مکعبی خورد کن وقتی عدست پخت بریز تا خوب جا بیفته
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد