2821
2789
عنوان

روآکوتان

265 بازدید | 28 پست

سلام به همگی،،کسی تجربه استفاده از رواکوتان داره؟دکتر به من گفت یکروز درمیان مصرف کن رواکوتان 20 رو اما من به مدت سه روز،، روزی یک عدد مصرف کردم الان پیشمونم واز الان طبق دستور دکتر مصرف میکنم اما میخام بدونم این سه تا که هرروز مصرف کردم مشکلی برام ایجاد میکنه؟واینکه دوستم میگه رواکوتان باعث فرورفتگی جای جوش توی صورت ابجیش شده در صورتی که اصلا سابقه فرورفتگی نداشته،،آیا واقعا باعث فرورفتگی میشه؟از کجا مطمئن شم این اتفاق واسه من نمی افته( پیش دکتر هم نمی تونم برم بپرسم چپن خیلی سخت نوبت میده و نوبت داده بهم برای دوماه ديگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دوره‌ای مصرف کردم بعد یه آشنایی که داروسازه بهم گفت خیلی عوارض داره و در حین مصرف جوش ها رو خوب میکنه بعد دوره‌ش که تموم بشه دوباره شدید جوش میزنه و خلاصه اینقدر از عوارضش گفت ک من سرخود قطع‌ش کردم😐

اما بخاطر اون یه روز پشت هم نگران نباش اتفاقی نمیفته

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

خانومایی که میگین جوشتون بعد از خوردن راکوتان دوباره برگشته ...حتما دوره درمانتون و کامل نکردین به بعضیا ۹ ماه به بعضیا چن ماه تجویز میکنن خواهر من ۱۰ سال پیش میخورد بعد اونم رف لیزر الان پوستش عالیه جای جوشش هم رفته