2777
2789
عنوان

روآکوتان

263 بازدید | 28 پست

سلام به همگی،،کسی تجربه استفاده از رواکوتان داره؟دکتر به من گفت یکروز درمیان مصرف کن رواکوتان 20 رو اما من به مدت سه روز،، روزی یک عدد مصرف کردم الان پیشمونم واز الان طبق دستور دکتر مصرف میکنم اما میخام بدونم این سه تا که هرروز مصرف کردم مشکلی برام ایجاد میکنه؟واینکه دوستم میگه رواکوتان باعث فرورفتگی جای جوش توی صورت ابجیش شده در صورتی که اصلا سابقه فرورفتگی نداشته،،آیا واقعا باعث فرورفتگی میشه؟از کجا مطمئن شم این اتفاق واسه من نمی افته( پیش دکتر هم نمی تونم برم بپرسم چپن خیلی سخت نوبت میده و نوبت داده بهم برای دوماه ديگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دوره‌ای مصرف کردم بعد یه آشنایی که داروسازه بهم گفت خیلی عوارض داره و در حین مصرف جوش ها رو خوب میکنه بعد دوره‌ش که تموم بشه دوباره شدید جوش میزنه و خلاصه اینقدر از عوارضش گفت ک من سرخود قطع‌ش کردم😐

اما بخاطر اون یه روز پشت هم نگران نباش اتفاقی نمیفته

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

خانومایی که میگین جوشتون بعد از خوردن راکوتان دوباره برگشته ...حتما دوره درمانتون و کامل نکردین به بعضیا ۹ ماه به بعضیا چن ماه تجویز میکنن خواهر من ۱۰ سال پیش میخورد بعد اونم رف لیزر الان پوستش عالیه جای جوشش هم رفته