2777
2789
عنوان

بی بی چک چند روز بعد از نزدیکی مثب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 40 پست
یعنی از پریودیت ١۴روز گذشته بود ک دوباره پریود شدی؟

نه عزیزم ۱۴ روز بعد از زدن آمپوله

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
میخواستم بفهمم ک تنبلی دارین قبلس سایز فولی زیر ده بودش ؟ با قرص لترو خیلی حوب شده و ۲۶  ان شال ...

لتروزول دکترم میگفت تک تخمکی میره جلو و بهتر از کلومیفن هست. چون تخمکایی با کیفیت تر تولید میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لتروزول دکترم میگفت تک تخمکی میره جلو و بهتر از کلومیفن هست. چون تخمکایی با کیفیت تر تولید میکنه

علایم تنبلی تخمدان شما چیه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
علایم تنبلی تخمدان شما چیه ؟؟

من سونوگرافی دادم دکتر گفت تنبلی داری .یعنی گفت کیستای خیلی ریز داری. پریودیم دوماهی یکبار بود. قبل از مصرف داروم ک حتی به ۵ ماه هم رسید. 

اهااا. الان باردارین شما؟

نه من بعد از ۱۴ روز که آمپولو زدم پریود شدم چون مشکل دهانه رحم دارم و بعد از اون فهمیدم. شمام تا ۳ روز دیگه اگه پریود نشدی دوباره تست کن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد