2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

با ماست

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

من چند بار درست کردم خیلی خوب شد دوتا تخم مرغ رو با نصف لیوان آب ولرم و شکر و یه ذره وانیل و هل و یکم روغن ترکیب کن بعد بهش آرد و بکینگ پودر الک کرده اضافه کن نباید مایه بدست اومده خیلی رقیق یا خیلی سفت باشه بایه ملاقه ازش بریز تو تابه ی داغ تا یه طرفش دونه دونه بشه برش گردون تا طرف بعدیشم بپزه خیلی خوب میشه

وای بچه ها درست کردم اینقدررر خوشمزه شد پفکی و نرم شد اصلا هم بوی تخممرغ نمیداد منو میدیدی خوشحال بودمم🫠😂

اول ارد . بیکینگ پودر و نمک و وانیل رو الک کردم بعدش پودر کاکایو نداشتیم اومدم بسکوییت کاکائویی توش پوره کردم تخم مرغ و و روغن و اب ریختم اخر کارم یکم شکر و عسل اینقد خوششمزه شد کیف کردم😂😍