2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله ک خوشگله خودمم همینو گذاشتم محاله ترکیبشو ازم نپرسن

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

بین این رنگ و شرابی موندم

ببین شرابی اگه میخوای کل موهاتو بکنی باید بیاد بهت ولی اگه میخوای یه تیکه هاشو بکنی اونم خیلیی رنگ قشنگیه ولی اگه میخوای خیلی خانومی دیده بشی قهوه ای شکلاتی بهتره

پروانه صفت کشته هر نور مشو.... کاربری دست چند نفر هست :)

ببین شرابی اگه میخوای کل موهاتو بکنی باید بیاد بهت ولی اگه میخوای یه تیکه هاشو بکنی اونم خیلیی رنگ ق ...

مرسیی

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

میشه به منم ترکیبشو بگید

البته

طبیعی شش شکلاتی شش برابر اگر تناژ قرمز ملایم دوست نداری کمی هم دودی شش بهش اضافه کن با اکسیدان شش درصد

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

البته طبیعی شش شکلاتی شش برابر اگر تناژ قرمز ملایم دوست نداری کمی هم دودی شش بهش اضافه کن با اکسید ...

مرسییی

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

البته طبیعی شش شکلاتی شش برابر اگر تناژ قرمز ملایم دوست نداری کمی هم دودی شش بهش اضافه کن با اکسید ...

بعد یسوال روی رنگ مشکی هم خوب درمیاد؟

بعد یسوال روی رنگ مشکی هم خوب درمیاد؟

رنگ موی طبیعی موهاتون ؟

بله

رنگ هارو شماره هفت و هشت انتخاب کنید

بله

شکلاتی با ی نخود قرمز هم خیلی خوشگل میشه