2821
2789
عنوان

گردش

171 بازدید | 6 پست

وقتی میرین گردش یا سفر چطوری خوش میگذونین منو شوهرم هرجا ک بریم تنهایی اصن خوب نیس چون ن من حرف زیاد میزنم ن بلد شوخی کردنم ن اون  اخرشم ب دعوا ختم میشه البته اون خیلی مهربونه دعوا هامون فقط در حد دو سه کلمس  تا حالا جدی اصلا دعوا نکردیم شماها چطوری تنایی خوش میگذرونین راهکااااار

بازی میکنیم.براش داستان میخونم خیلی دوست داره.اهنگ گوش میدیم.بریم پارک قطعا تاب سواری میکنیم😍

بازیامون ماروپله زن و شوهری😆😅

پاسور البت خیلی کم

گل یاپوچ

خود این بازیا خنده و شوخی میاره عزیزم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ما هفت ساله ازدواج کردیم و تا حالا یه سفر کوتا چند ساعته هم نرفتیم چون شوهر گرام همش میگه تنهایی بریم که چی بشه ؟خوش نمیگذره😣😣😣تا یک ماه پیش زنگ خانواده اش با هم رفتیم شمال البته اونم یه روزه رفتیم و برگشتیم خخخ اما خب من دوس داشتم تنهایی بریم 😑😑

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

شوخی میکنیم چرت و پرت میگیم تو سر و کله هم میزنیم خاطرات قدیمی میگیم و نکته ی خیلی مهمش اینه که هی تلقین میکنیم وای چه هوایی چه جایی .... بعدم هی از همسر تعریف میکنیم الکی و کاراشو تایید و تحسین میکنیم. اتفاقای بد هم الکی میگیم عیب نداره و میگیم شانس آوردیم اینجوری شدا......

(البته تمااام کارای بالا رو خودمون به تنهایی انجام میدیم و شوهر فقط گوش میده و گاهی یه لبخند میزنه😄😐😐😐)

بعدم به خودمونم خوش میگذره همینجوری ....

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز