2777
2789
عنوان

سقط جنین

41 بازدید | 1 پست

سلام من ۱۵ ۲ ۱۴۰۵ پریود شدم و قرار بود که خرداد ماه دوباره پانزدهم پریود بشم که نشدم و تست زدم مثبت بود بتای اولم ۶۶۷ بود بتای دومم ۹۱۲ بود و بتای سومم ۸۲۴ بود که رفتم سونو داخل رحمی بود و ساک حاملگی تشکیل شده بود یولک ساک داشت و قطب جنین و فتالپرینا همه تشکیل شده بود اندازه ساک حاملگیم نشون میداد که ۵ هفته و چهار روزه اما قرار بود من هفت هفته و چهار روز باشم که گفتم رشد جنین کامل متوقف شده به خاطر همین داره بتاد میاد پایین من الان باید دوباره برم بتا انجام بدم آزمایش بتا و اینکه من سر ۸ روز کامل پاک شدم و خودم جنینی که دفع شد رو دیدم یه چیز گوشتی سفید کوچولو بود و من پارسال کوتاه شدم تو ۱۱ هفته که مولار شده بود و خیلی سخت بود برام تا الان دارو استفاده میکردم حاملگی اولمو تنبلی تخمدان بودم و از آمپولا ازاد سازی قرص متفورمین و اوا بوست استفاده میکردم و سه ماه هم الان قبل این حاملگیم همه این داروها رو استفاده میکردم اوزیل دکتر گیل استفاده میکردم و آمپول هاش سی جی آمپول تخمک گذاری یعنی آزادسازی میزدم الان برام سواله که من اگه تنبلی تخمدان داشتم چه جوری خودم باردار شدم بدون اینا من دکتر بهم گفت که یک ماه استراحت کن دارو هیچی استفاده نکن جز اسید فولیک من خود به خود باردار شدم و این جنین اینجوری شد میخوام ببینم کسی هست همچین تجربهای داشته باشه و اینکه آزمایش های انعقادی و اینا رو انجام دادم هیچ مشکلی ندارم اما میگن برای بارداری بعدیت اید آمپول دور ناف استفاده کنی و آمپولهای غلظت خون و اینا کسی بوده براش همچین اتفاقی بیفته میشه لطفاً همکاری کنین بهم بگین و اینکه ۱۵ روز از سقطم میگذره و سردردام خیلی شدیده یکار کنم قرص آهنم میخورم