2821
2789
عنوان

دیگه تمیخوام

90 بازدید | 8 پست

من صورت خوبی دارم پوستمم خوبه اما نمیدونم چرا چند تا جوش باید همیشه تو صورتم باشه یکی خوب میشه دوباره یکی دیگه میزنه پوستمم چرب نیستم.ی جورایی مختلطه .جوش ریز زیر پوستی هم زیاد دارم.دیگه خسته شدم نمیخوام اینجوری باشم اگه ژلی صابونی کرمی چیزی ک این پوست منو صاف و بدون جوش کنه سراغ دارین بگین برم بخرم.

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه زمان صورتم افتضاح بود از بس جوش میزد یکی از دوستام یه صابون بهم معرفی کرد واقعا عالی بود.صابون نو آکنهno acne جایگزین صابون معمولی کنید و صورتتون رو باهاش بشورید

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
من یه زمان صورتم افتضاح بود از بس جوش میزد یکی از دوستام یه صابون بهم معرفی کرد واقعا عالی بود.صابون ...

برم بگم نو اکنه میخوام.این مارکشه؟

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
برم بگم نو اکنه میخوام.این مارکشه؟

مارکش برای شرکت گلمر هست اسم صابون نو آکنه است داروخانه ها دارن

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
مررسی

خواهش ان شاالله براتون جواب بده اگه استفاده کردین یعنی واقعا صورت منو از این رو به اون رو کرد صاف و شفاف

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792