2777
2789
عنوان

کمبود بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 43 پست
به خدا و ائمه توسل کن هیچی بالاتر از قدرت خدا نیست

اره هیچی بالاتر از خدا نیس .

مشکل یجاس ک اونقد دعا کردم ناامید شدم خدا هم دوسم نداره فک میکنم شاید خدا بهم خشم کرده 😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره هیچی بالاتر از خدا نیس .مشکل یجاس ک اونقد دعا کردم ناامید شدم خدا هم دوسم نداره فک میکنم شاید خد ...

عزیزم❤️

وای یه دعایی بود قبل خواب میخوندی جواب سوالتو تو خواب بهت میگفتن

اون دعارو منم میگردم خودتم بگرد

شاید انشاالله تو خواب بهت گفتن فهمیدی بیماریت چیه

من میگفتم بره روانپزشک نامه سلامت عقل بگیره چرا میگین نره؟

چون این حرومزاده ها به صغیر و کبیر رحم ندارن

فک کردی بره اونجا ضد خودشون عمل میکنن؟😂😂

منم مثل این خانم شده بودم دکتر چشم میگفت مشکلت چشم نیس اعصابته بعد اون روانپزشک ی مشت قرص تو حلق من کرد خدا سر تک تک اعضای بدنشون بیاره اون مصیبتی که من کشیدم خدای من گواهه که با چه بیچارگی از شرشون خلاص شدم و رفتم دکتر تهران😭😭😭هنوزم برام اون تروما زندست

اینا وقتی حالیشون نمیشه پاس میدن روانپزشک

این خانم فقققط باید بره تهران یه دکتر خوب پیدا کنه تا دیر نشده وگرنه حتی ممکنه روانیش کنن بفرستنش تیمارستان

عزیزم❤️وای یه دعایی بود قبل خواب میخوندی جواب سوالتو تو خواب بهت میگفتناون دعارو منم میگردم خودتم بگ ...

قربونت بزم فک کنم یبار خومدم هیچی نشد اونقد یجوریم

گاه خوابای مدهبی میبینم ولی میگم خدایا اینارو میبینم ولی اخ منطورت چیه پش چرا روز خوش نمیبینم .

حالا برا دیگران بود این خوابا زود تعبیر میشد هرچی خواب خوب برا دیگران میبینم درس درمیاد برا خودم خوابای بد

ای بابا خدا بهت ارامش بده

ممنونم عزیزم البته این اتفاق باید تو زندگیم میفتاد تا میفهمیدم اگه ی روز ضعیف بشم هیشکی بهم رحم نمیکنه

بعد اون اتفاق رفتم سرکار و مرتببب ورزش میکنم و بشدت رو تغذیم حساسم انقد بهت بگم که پیاده رویم لنگ نمیشه😅😍

و البته اون اتفاق باعث شد ارتباطم با خدا خیلییی بهتر بشه تا جایی که بتونم نمازامو مسجد میخونم!

ی موقعایی زندگی بدجور تلنگر میزنه ولی خب درس عبرت میگیری😅

عاخی خداروشکر😍

البته اینم بگم خدا و حضرت زینب و ..خیلی لطف کردن بهم ولی خب خودمم همت کردم

الانم به این دوستمون تجربه خودمو گفتم پولشو جای هدر دادن به دکترای بی سواد ببره پیش ی دکتر حاذق ک بفهمه چی به چیه

راستی اسی چند روز وقت بذار ۴۰ تا سوره انعام بخون خیلیییی برا بیماری مجربه