2777
2789
عنوان

کمبود بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله که درست میشهخیلی پرس وجو کن شاید اون تخصص مورد نیازشو پیدا نکردی

مشکل اینه ک کلا دکترا گردن نمیرن نمیگن اینم بدبخته خب ی چیز نادر اومده سرش کمک کنیم میگم خانم محاله اخ خب محال هم باشه من درگیرشم باد بعد از چن سال کشف بشه اونوق اهمیت بدین حداقل نمیگه برو فلان دکتر یا ممکنه از چی باشه هیچی پیگن روانی شدی در حالی ک قیافم حیف شده فکم خیلی بد شده

نگو اینجوری دکتر رفتی؟

اره غدد رفتم چن تا رماتیسم و طب سنتی و داخلی و گوارش و ..

خسته ام پول هم ندارم کار هم سخته با این شرایطم ینی گیر نمیاد اصلا شانسم خیلی عجیبه گیر کردم

عکس قبلتو نشونشون بده

اصلا قبول نمیکنن ک عکس هم نشون بدم ریدم دهن همشون فقط دکتر فک و صورت میگف چیزیت نیس گف ی عکس قبلتو نگا حالا اون زمان تازه خیلی کم صورتم کوچیک شده بود نما کرد گف ژل زدی اونجا ب فکت انگار من گیجم ژل زده باشم در ب در دنبال دکتر ک فکم کوچیک میشه .

دکترای دیگ اهمیت نمیدن میگن بروووووووو بابا محاله همچین چیزی . تو روانی شدی

دکتر انکولوژی خدا لعنتش کنه پوی ویزیت دادم رفتم ی نگا ننداخت ب ازمایش ک غلظت خون داری و اندازه گلبول های قرمز خونت گوچیکه ی برگه داد ک برو سایکوماتیکی روانپزشک بروه خاک عالم ب سرش حرومش بشه کوفتش بشخ .

اصلا قبول نمیکنن ک عکس هم نشون بدم ریدم دهن همشون فقط دکتر فک و صورت میگف چیزیت نیس گف ی عکس قبلتو ن ...

تنها میری ؟ با خانواده برو

یام برو پیش روانپزشک

برگه سلامت عقلی بگیر بعد برو فروکن تو چشم متخصصا

میدونم از نظر روحی سخته ها ولی ارزششو داره برای سلامتیت تلاش کن

تنها میری ؟ با خانواده برو یام برو پیش روانپزشک برگه سلامت عقلی بگیر بعد برو فروکن تو چشم متخصصامیدو ...

بابا شلوارم بزرگمیاد کفشام شل شده دیونه هستن اینقدی ک گفتم شاید من هنگم من اینجور فک میکنم چن باز شلوارمو پوشیدم و ...

صولتم ک ضایعه هس . گاون اینا

برم به روانپزشک بگم ک من دست و پاهام کوچیک شده اون میگه ب من چه اخ کورتون خوردی

خب اون دکترا چیزی نگفتن؟ تهران هم رفتی دکتر؟ چقد پول میخاد؟

هرکدوم ی چیزی گفته و ازمایش اخرش گفتن هیچی نرماله ازمایش یکی دوتا هم امپول نوشتن یکی میگه نز یکی میگه بزن یکی میگه اونیکیشو بزن و .. معلوم نیس چیکار کنم امپولاهم ۳۵۰۰ تومنه چیکار کنم بیمه قبول نمیکنه

اصلا قبول نمیکنن ک عکس هم نشون بدم ریدم دهن همشون فقط دکتر فک و صورت میگف چیزیت نیس گف ی عکس قبلتو ن ...

من برا چشمم اینجور شد عمل کرده بودم خشکیش خوب نمیشد دکتره حالیش نمیشد گف برو روانپزشک که اون اشغال از دکتر چشم هم روانی تر اخرش رفتم تهران یه قطره سیکلوسپورین دکتر داد خوب شدم

با همه وجودم میفهممت ابجی خدا از اولی تا اخریشونو لعنت کنه

نری روانپزشک هااا! فقط ی دکتر ادم حسابی پیدا کن تو تهران هیچکدوم شهرا دیگ من دکتری ندیدم مثل دکترای تهران باشن (البته اون دکتر خوبا)

از داروخونه ای جایی میتونی بپرسی درباره دکتر خوب تو این ضمینه سایت پذیرش ۲۴و سایت دکتر تو هم نظرات داره میتونی متوجه بشی چه دکتری بهتره