2777
2789
عنوان

فراموش کردن کارای بد شوهر

233 بازدید | 12 پست

سلام. شوهرم قبلا خیلی ناراحتم میکرد همیشه خواهرشو بهم ترجیح میداد جوری رفتار میکرد ک انگار من غریبم و خیلی کارای دیگه ... ولی الان رفتارش خوب شده ب منو زندگیمون میرسه ولی من نمیتونم اون کاراشو فراموش کنم واسه همین باهاش بدرفتاری میکنم. چیکار کنم بتونم ببخشمش.

عشق ینی❤دخترم و باباش❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا بی‌خیال.. 

بیچاره الان خوب شده بی خیال شو 

اگه خدای نکرده بد باشی باهاش دوباره برمیگرده سمت خواهرش. بعد میشینی غصه ی این روزا رو میخوری که چرا قدر ندونستی 

حال کن تفریح کن غذاهای خوب بپز بیشتر اسیر خودت شه 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 

عزیزی گل بی عیب خداست...

خداروشکر ک خوب شده

ببخشید ک این حرف رو میزنم ولی ی لحظه خدایی نکرده زبونم لال فکر کن دیگ قرار نیست ببینیش 

ببین واقعا چ حسی پیدا میکنی...

پس بدون تموم این خوبیا و بدیها میگدره

حیف الان و لحظات شیرینت نیست گلی جونم ک بخوای با این فکرا و ایجاد ناراحتی بگذرونیش‌...

به این فکر کن ک مگه قراره چقد جوون بمونی ک نصفشم با ناراحت کردن خودت و همسرت بگذره

خب عزیزم اون زمان ایشون زندگی را برایت جهنم می کرد الان خودت با حس انتقام گیری داری روحت را ازار می ...

اره میخوام اینجوری باشم ولی نمیتونم وقتی تنها میشم فکر ب کارای گذشتش دیونم میکنه.

عشق ینی❤دخترم و باباش❤
اره میخوام اینجوری باشم ولی نمیتونم وقتی تنها میشم فکر ب کارای گذشتش دیونم میکنه.

این عزیزم از وسوسه های شیطانی که نمی خواد انسان روی خوش زندگی را ببینندبهتر است لعنت بر شیطان کنی ودر تنهایی هم به این چیزها فکر نکنی وبه زیبایی های الان زندگیت فکر کنی.

اخه اینجوری ک نمیشه آدم خودش عذاب میکشه

رفتاراش بده اکثرا

تا بخوام ببخشم یه بدی دیگه ازش میبینم

چه فایده

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁