2777
2789
عنوان

جاى زخم

92 بازدید | 9 پست

سلام روز بخير

طاعات و عبادات قبول

خانوما من به ژيلت حساسيت دارم 

و يه جاهايى ك مجبور بودم استفاده كردم 

چون پوستم بهش حساس بود مخصوصا پاهام 

بعد از يكي دو ساعت استفاده از ژيلت 

شروع به خارش ميكنم و ميخارم 

ك باعث ميشه پوستش بره و قرمز بشه و زخم بشه 

حالا كلا از پودر استفاده ميكنم ك حساس نيستم بهش 

اما جاى زخم ها رو پاهام مونده 

ميشه كارى كرد ك جاش بره ؟؟

براى هدفات بجنگ تلاش كن 

وای من یه بار پاهام رو ژیلت یکبار مصرف زدم بعد یه تکه گنده پوستم رو کندم😭😭

الان هم با این که نزدیک یک سال گذشته جاش کمی هس.

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اوایل اینطوری بودم کرم مرطوب کننده میزدم بهترمیشد البته الان باز یکم جای جوش هس چن تا

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
وای من یه بار پاهام رو ژیلت یکبار مصرف زدم بعد یه تکه گنده پوستم رو کندم😭😭 الان هم با این که نزدی ...

منم کندم کنار مچمو هنوز یادمه گوشتم اومده بود بیرون😷😖😢

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
اره خیلییی بده.ادم هیچوقت یادش نمیره اون لک رو میبینه

😖😖😖😖

وای من یه بار پاهام رو ژیلت یکبار مصرف زدم بعد یه تکه گنده پوستم رو کندم😭😭 الان هم با این که نزدی ...

نه من نكندم باژيلت. ولي بعدا چون ميخاريد،به خاطر خاروندن جاش مونده

براى هدفات بجنگ تلاش كن 
اثر ميكنه ؟ كاملا جاش ميره؟

آره اثر میکنه خواهری.اگه به صورت لکه حتما جاش میره.روزی دوبار صبح و شب استفاده کن.بزار دو تا سه دقیقه روپوستت بمونه و راستی دودقیقه رو پوستت مالشش بده ی دقیقه هم کارش نداشته باش بعد بشورش.بعد چند روز اثرش میبینی.

نفسم به نفست بنده